Winactie: Boedapest tijdens kerstmarktperiode!

*****De winactie is afgelopen*****

Ik wil iedereen van jullie bedanken die heeft meegedaan aan deze winactie! Helaas kon er slechts één persoon de winterse stedentrip naar Boedapest winnen. De winnaar is inmiddels op de hoogte gebracht: gefeliciteerd met de prijs en veel plezier in Boedapest!! 🙂

Ben jij deze keer niet in de prijzen gevallen? Niet getreurd; ik houd geregeld van dit soort winacties, dus houd mijn website en Facebook pagina goed in de gaten voor nieuwe te winnen prijzen in de toekomst!

Win een stedentrip naar Boedapest tijdens de kerstmarktperiode!

Na een zinderende zomer beginnen we langzaamaan weer vooruit te kijken naar the most wonderful time of the year: de kerst komt er weer aan! Misschien ben je al begonnen met het schrijven van je verlanglijstje, of ben je nou juist al hard aan het brainstormen over wat je al je vrienden en familie dit jaar weer cadeau kunt doen. Nou, wat dacht je ervan om je geliefden dit jaar te verrassen met unieke kerstcadeaus uit de Hongaarse hoofdstad Boedapest?! Met deze winactie kun jij een stedentrip naar Boedapest tijdens de kerstmarktperiode winnen. Zo kun je volop gaan kerstshoppen en er zeker van zijn dat jouw cadeaus dit jaar de show zullen stelen!

Wandel over de wonderlijke wintermarkt op het Vörösmarty plein en kom helemaal in de kerstsfeer, of trek gewoon lekker verder de stad in en verken prachtig Boedapest. De keuze is aan jou, want je bent natuurlijk helemaal vrij om je tijd zelf in te delen. De vluchten en het goede hotel, daar zorg ik voor. Samen met reisorganisatie Bebsy.nl heb ik namelijk een heerlijke stedentrip voor je samengesteld, dus doe snel mee aan de actie!

 

Meedoen           Boedapest           De prijs           Voorwaarden

winactie boedapest

Hoe doe je mee?

 • Klik op de groene “WhatsApp” knop hier links
 • Voeg het nummer wat je ziet toe aan je contacten
 • Stuur me een WhatsApp bericht met de woorden “Start Boedapest” om je aan te melden voor mijn WhatsApp Service en tegelijkertijd deel te nemen aan de winactie
 • BELANGRIJK:
  • Ben je al geabonneerd voor mijn WhatsApp Service? Dan is een bericht met de woorden “Start Boedapest” genoeg om deel te nemen aan de loterij
 • Je kunt de Holidayguru WhatsApp Service op elk moment stoppen door “STOP” te sturen naar hetzelfde nummer
 • Deelname is mogelijk tot en met 23-10-2018
 • De winnaar/winnares wordt uiterlijk 7 dagen na het einde van de competitie per WhatsApp gecontacteerd

Boedapest

Wil je alvast in de stemming komen? Laat me je dan wat meer vertellen over het beeldschone Boedapest. Ben je moe van een dag lang over de kerstmarkt en door de stad wandelen dan kun je heerlijk ontspannen in één van de vele thermale baden die de stad rijk is. De stad staat namelijk bekend om het rijke aanbod aan badhuizen, met als bekendste misschien wel de Szechenyi baden (inclusief grote verwarmde buitenbaden!).

Qua sightseeing is er ook genoeg te beleven in de stad, zoals bijvoorbeeld het indrukwekkende parlementsgebouw of de prachtige Vissersbastion. Wil je meer weten over de stad lees dan ook mijn Boedapest tips artikel! Daarnaast heb ik nog een echte insider tip voor je: het drijvende dorp Bokod! Dat en nog veel meer kun je ervaren tijdens een stedentrip naar Boedapest. Geen wonder dat het in mijn top 10 staat van beste stedentrips in Europa!

Szechenyi spa boedapest

Budapest winter

De prijs:

 • Bestemming: Boedapest, Hongarije
 • Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
 • Accommodatie: minimaal een 3* hotel of appartement met goede beoordeling
 • Reisperiode: tussen 26-11-2018 en 19-12-2018

Een compleet verzorgde stedentrip naar Boedapest dus: doe snel mee en maak kans!

In samenwerking met Bebsy.nl

Deze winactie wordt aangeboden in samenwerking met Bebsy.nl, een van Holidayguru’s partnersites. Schrijf je in voor hun nieuwsbrief en blijf op de hoogte van hun beste deals. Daarnaast moet je zeker ook eens een kijkje kijken op hun aparte pagina met de beste en voordeligste kerstreizen voor 2018! Zo kan je via Bebsy vaak al zeer voordelig een stedentrip naar de leukste steden in Europa (en daarbuiten) boeken.

boedapest kerst

*Algemene voorwaarden voor deelname:

De Boedapest winactie wordt door UNIQ GmbH (Rhenus Platz 2, 59439 Holzwickede, Duitsland) georganiseerd, in samenwerking met Bebsy.nl. De Boedapest winactie begint op 09-10-2018 om 20.00.00 uur en eindigt op 23-10-2018 om 23.59.59 uur. De winnaar wordt uiterlijk 7 dagen na het einde van de competitie bepaald. Enkel mensen die binnen deze periode deelnemen aan de winactie maken kans op de prijs.

Door deel te nemen aan deze wedstrijd stemt de gebruiker ermee in zich te abonneren op de gratis WhatsApp en Holidayguru service. Instemming met het abonnement op de WhatsApp services kan worden ingetrokken door een bericht met de tekst “STOP” te sturen. Elke abonnee die het juiste codewoord verzendt doet mee aan de loterij voor de Boedapest reis. De winnaar van de prijs moet minstens 18 jaar oud zijn. Uitbetaling, ruilhandel, of enige andere vorm van betaling is uitgesloten. Elke persoon mag slechts één keer deelnemen aan de winactie. Medewerkers van UNIQ GmbH en hun familieleden zijn uitgesloten van deze wedstrijd.

Informatie over verordening gegevensbescherming:

De deelnemer aan deze wedstrijd gaat akkoord met de verwerking van zijn/haar persoonlijke gegevens, met name zijn/haar telefoonnummer. Deze contactgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verzenden van reisaanbiedingen. De gebruiker kan op elk gewenst moment besluiten zijn/haar toestemming in te trekken door “STOP” in deze messenger te sturen. Algemene informatie over gegevensbescherming is te vinden in de privacyverklaring.

Als organisator van de winactie verzamelen we enkel gegevens in overeenstemming met de regelgeving voor gegevensbescherming. De verzamelde gegevens bevatten alleen de informatie die nodig is voor het uitvoeren ervan. Het is onze intentie deze gegevens ook te gebruiken voor advertenties. Hiervoor hebben we aanvullende toestemming van de deelnemer nodig, die het recht heeft zijn toestemming in te trekken. Toestemming voor het ontvangen van advertenties zal een vast onderdeel zijn van het contract dat de deelname aan deze loterij regelt. (We bieden iedereen de mogelijkheid om deel te nemen – de deelnemers betalen door hun gegevens achter te laten.) Door zich aan te melden voor deze loterij, geeft elke deelnemer toestemming om een ​​gratis nieuwsbrief van Holidayguru.nl te ontvangen via WhatsApp. De gebruiker blijft na 23-10-2018 op de WhatsApp-lijst van de nieuwsbrief.

De volgende dingen zijn inbegrepen in de prijs:

De prijs omvat twee vliegtickets naar Boedapest en twee overnachtingen in een appartement of hotel. De reisperiode waarbinnen de reis moet vallen is tussen 26-11-2018 en 19-12-2018. Een contante uitbetaling of inwisseling van de prijs is niet mogelijk. Kinderen tot 18 jaar dienen toestemming te krijgen van de ouders of wettelijke vertegenwoordigers om mee te doen aan deze winactie. Medewerkers van UNIQ GmbH en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname.