Win een vakantiehuis in Frankrijk

HG-Grafik_Stoerer_PNG

Download of update mijn nieuwe app en win!

Winaar bekend

Karen Hoornenborg
22 december 2019
Fijne app! Overzichtelijk en snel

Stuur ons even een mailtje op info@holidayguru.nl om je prijs te ontvangen.

Breng de meivakantie met je gezin of een groep vrienden door in een luxe villa aan zee in Frankrijk. Helemaal gratis! In samenwerking met Interhome geef ik een vakantie weg naar een prachtig vakantiehuis aan de Franse kust. Villa ‘La Langrotte’ biedt plaats aan wel acht personen, ideaal dus voor een weekje naar de zon met familie of vrienden. Vanuit de villa kijk je uit op zee en loop je zo naar het strand. Lijkt jou dit ook te gek? Lees hieronder snel hoe je mee kunt doen!

Hoe doe je mee?

Wil jij wel een weekje in deze villa vertoeven? Doe dan snel mee aan mijn winactie. Meedoen is heel makkelijk. Zo werkt het:

  1. Download of update de nieuwe Holidayguru app
  2. Laat een review achter in de Apple Store of Google Store

Dat is alles! Deze winactie loopt van 6 december 2019 tot en met 19 januari 2020. De winnaar maak ik na afloop van de wedstrijd hier bekend. Ben jij de gelukkige winnaar? Stuur dan een e-mail naar info@holidayguru.nl om je prijs te verzilveren.

Interhome

Interhome

De prijs

De winnaar van deze fantastische winactie gaat in de meivakantie van 2020 lekker op vakantie naar Frankrijk. Dit houdt de prijs precies in:

  • Een verblijf in Villa ‘La Langrotte in Vaux-sur-Mer in Frankrijk tijdens de meivakantie 2020 (25 april – 2 mei 2020)

Voorwaarden voor deelname

Voorwaarden voor deelname aan de Interhome winactie

De Holidayguru Interhome winactie wordt georganiseerd door UNIQ BV, Euclideslaan 1 3584BL Utrecht, (hierna “UNIQ”). Deelname vindt uitsluitend plaats onder de hieronder vermelde voorwaarden. Met deelname aan de winactie wordt nadrukkelijk akkoord gegaan met deze voorwaarden voor deelname.
UNIQ maakt deelname aan de wedstrijd mogelijk – de deelnemer is zich daarvan bewust en begrijpt dat hij/zij daarom zijn/haar gegevens moet verstrekken om de prijs in ontvangst te nemen.

Gerechtigd om deel te nemen zijn alle natuurlijke personen die

Verloop van de winactie:

De Holidayguru Interhome winactie loopt vanaf vrijdag 6 december 2019 12.00 uur tot zondag 19 januari 2020 23.59. Om mee te doen laat je een review achter bij de nieuwe Holidayguru app. Uit deze reviews wordt random een winnaar gekozen. UNIQ plaatst de winnende review met gebruikersnaam op de wedstrijdpagina. De eigenaar van de winnende review stuurt dan een mail naar info@holidayguru.nl met zijn of haar gegevens en past de review aan om duidelijk te maken dat hij of zij echt eigenaar is van de account.

Wijzigingen in de algemene gegevensbescherming met betrekking tot de Holidayguru Interhome Winactie

Doel van de verwerking van persoonsgegevens

Persoonlijke gegevens die in verband met deze wedstrijd worden verstrekt, mogen door UNIQ BV alleen worden gebruikt voor het uitvoeren van de wedstrijd en voor mogelijke prijsverwerkingen in overeenstemming met de voorschriften voor gegevensbescherming. De verzamelde en verwerkte gegevens van de winnaars worden door UNIQ verwijderd als ze niet langer nodig zijn voor de afhandeling van de wedstrijd, maar uiterlijk na het einde van de wettelijke bewaartermijn met het oog op de uitvoering van het contract.

Wettelijke basis voor het verwerken van persoonlijke gegevens

De basis voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens wordt enerzijds gevormd door artikel 6, lid 1,. a) van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deelnemers aan de Winactie gaan akkoord om deel te nemen en hebben de nodige informatie ontvangen. Deelname aan de Winactie is vrijwillig. Door deel te nemen aan de wedstrijd, stemt de deelnemer hierbij in met het volgende:

Bovendien vormt artikel 6, lid 1,. b) van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) ook de rechtsgrondslag, aangezien de gegevens die vereist zijn voordat het contract wordt gesloten, moeten verwerkt worden om de prijs in het geval van een overwinning te kunnen toekennen. Persoonlijke gegevens van de winnaar en de persoon die nodig zijn voor de registratie van de betreffende reis worden vervolgens verzameld om de prijs te verwerken nadat de winnaar is getrokken.

Type persoonlijke gegevens

UNIQ BV verwerkt de gegevens die in verband met deze wedstrijd worden vergaard. De verwerkte gegevens zijn afhankelijk van de dienst die werd gebruikt op het moment van deelname aan de wedstrijd en kunnen het volgende omvatten:

De Deelnemer is als enige verantwoordelijk voor het correct zijn van alle verstrekte contactgegevens. Als de prijs van de winactie niet kan worden verdeeld vanwege onjuiste gegevens, verliest de deelnemer zijn recht op de prijs.

Openbaarmaking van gegevens

Om de berichtendiensten aan te bieden, worden technische dienstverleners door UNIQ BV gebruikt als verwerkers, die in de algemene privacyverklaring, in de paragraaf Disclosure of Data, worden genoemd.

Opslag van persoonlijke gegevens

De gegevens die nodig zijn om de prijzen te verwerken en toe te kennen, worden door UNIQ BV opgeslagen voor de wettelijke opslagperiode en worden vervolgens verwijderd.

De deelnemer is te allen tijde vrij de app opnieuw te verwijderen. Daarbij herroept de deelnemer ook zijn deelname aan de prijstrekkingen. Raadpleeg onze regels voor gegevensbescherming voor meer informatie.

Wie komt in aanmerking

De volgende onderdelen zijn inbegrepen bij winst:

Een verblijf in Villa “La Langrotte” in Vaux-sur-Mer in de Charente-Maritime, in de regio Nieuw-Aquitaine, 40 km ten zuiden van Rochefort, Frankrijk tijdens de Meivakantie van 2020 (25 april – 2 mei) ter waarde van €1.250. https://go.holidayguru.nl/winactieinterhome

Verloting en aankondiging:

De winnaar van de Interhome winactie moet uiterlijk op 24.01.2020 onder wettelijk toezicht worden getrokken en als update op de wedstrijdpagina geplaatst worden door UNIQ BV. De trekking van de winnaar is willekeurig.

Medewerkers van UNIQ BV en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname.

UNIQ behoudt zich het recht voor om personen uit te sluiten van de winactie als ze deze voorwaarden voor deelname schenden.

// 06.12.2019