Afgelopen: Wintersport winactie

Holidayguru winactie: win 6-daagse wintersport vakantie

Doe jij niets liever dan op je skis of snowboard door de sneeuw naar beneden zigzaggen en krijg je ook vlinders in je buik van een vers pak sneeuw? Doe dan snel mee met mijn winactie en maak kans op een wintersport vakantie in Oostenrijk voor twee personen, inclusief 6-daagse skipas voor SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental én verblijf in Hotel Panorama Royal in Bad Häring, een prachtig 4* superior hotel mét wellness. Doe mee aan deze te gekke winactie en wie weet reis jij dit wintersportseizoen nog af naar een van de mooiste skigebieden van Oostenrijk!

WINTERSPORT WINACTIE

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel en zo gebeurd. Je hoeft namelijk maar één ding te doen: schrijf je in voor mijn nieuwsbrief via het vakje hiernaast! Hiermee doe je automatisch mee aan de loting voor deze prijs (mits je wel de aanmelding voor de nieuwsbrief bevestigt). Met een beetje geluk sta jij straks helemaal gratis op de pistes van SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental!

Let op: ook als je je in het verleden al hebt aangemeld voor mijn nieuwsbrief moet je alsnog hier je e-mailadres achterlaten in het vakje hiernaast. Je krijgt in dit geval echter geen nieuwe bevestigingsmail.

*Lees hier de complete voorwaarden voor deelname

Wat valt er te winnen?

Met deze winactie maak je kans op een wintersport vakantie in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental voor twee personen. De prijs is inclusief een 6-daagse skipas voor SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental en verblijf van 5 nachten in het 4* superior Hotel Panorama Royal in Bad Häring op basis van Royal Treats. Dit is onder meer inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en onbeperkt gebruik van alle spa facaliteiten. Dit luxe wellnesshotel tussen de besneeuwde bergen van Tirol is dé plek om even helemaal te ontspannen en de druk en stress van het dagelijks leven achter je te laten. De verschillende activiteiten die het Panorama Royal hotel aanbiedt, zoals Nordic Walking, yoga, meditatie en functionele training, zorgen ervoor dat je helemaal weer opgeladen terug naar huis gaat na je vakantie in Tirol. Daarnaast is dit hotel een fantastische uitvalsbasis voor een skivakantie en heb je met je skipas toegang tot een uitgebreid skigebied.

De gelukkige winnaar gaat dit jaar nog op wintersport vakantie naar SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. Dit Oostenrijkse skigebied is met wel 284 pistekilometers een waar paradijs voor wintersportliefhebbers. Maar er is meer! Wist je bijvoorbeeld dat SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental een iglodorp heeft? En dat je hier het grootste nachtskigebied van Oostenrijk vindt?

De bijna 300 kilometers aan pistes van SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental zijn onderverdeeld in blauwe, rode en zwarte pistes. Met name voor beginnende skiërs en snowboarders zijn hier veel uitdagingen te vinden, maar ook voor meer ervaren wintersporters is dit een topbestemming. Maak bijvoorbeeld een lange dagtocht over de SkiWelt Tour of overwin de obstakels van een van de funparks. Ook heel fijn: SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental ligt op slechts 9 uur rijden van Utrecht en is – dankzij de ligging en meer dan 1700 sneeuwmachines – een sneeuwzeker skigebied met een lang wintersport seizoen. Lees hier meer over SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental!

Voorwaarden voor deelname aan de Wintersport winactie

De Wintersport winactie wordt georganiseerd door UNIQ GmbH, Rhenus Platz 2 in 59439 Holzwickede (hierna “UNIQ”). Deelname vindt uitsluitend plaats onder de hieronder vermelde voorwaarden. Met deelname aan de winactie wordt nadrukkelijk akkoord gegaan met deze voorwaarden voor deelname.
UNIQ maakt deelname aan de wedstrijd mogelijk – de deelnemer is zich daarvan bewust en begrijpt dat hij/zij daarom zijn/haar gegevens moeten verstrekken om deel te nemen

Gerechtigd om deel te nemen zijn alle natuurlijke personen die

Verloop van de winactie:

De Holidayguru wintersport winactie loopt vanaf maandag 18 februari 2019 20.00 uur tot maandag 4 maart 2019 00.01. De winnaar krijgt na afloop van de winactie persoonlijk bericht.

Geïnteresseerden die al vóór de huidige wedstrijd waren geregistreerd voor de Holidayguru e-mail nieuwsbrief kunnen ook deelnemen. Zij dienen hun e-mail adres nogmaals door te geven via de pagina van de wintersport winactie.

Wijzigingen in de algemene gegevensbescherming met betrekking tot de Holidayguru Wintersport Winactie 2019

Doel van de verwerking van persoonsgegevens

Persoonlijke gegevens die in verband met deze wedstrijd worden verstrekt, mogen door UNIQ GmbH alleen worden gebruikt voor het uitvoeren van de wedstrijd en voor mogelijke prijsverwerkingen in overeenstemming met de voorschriften voor gegevensbescherming. De verzamelde en verwerkte gegevens van de winnaars worden door UNIQ verwijderd als ze niet langer nodig zijn voor de afhandeling van de wedstrijd, maar uiterlijk na het einde van de wettelijke bewaartermijn met het oog op de uitvoering van het contract.

Wettelijke basis voor het verwerken van persoonlijke gegevens

De basis voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens wordt enerzijds gevormd door artikel 6, lid 1,. a) van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deelnemers aan de Winactie gaan akkoord om deel te nemen en hebben de nodige informatie ontvangen. Deelname aan de Winactie is vrijwillig. Door deel te nemen aan de wedstrijd, stemt de deelnemer hierbij in met het volgende:

Bovendien vormt artikel 6, lid 1,. b) van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) ook de rechtsgrondslag, aangezien de gegevens die vereist zijn voordat het contract wordt gesloten, moeten verwerkt worden om de prijs in het geval van een overwinning te kunnen toekennen. Persoonlijke gegevens van de winnaar en de persoon die nodig zijn voor de registratie van de betreffende reis worden vervolgens verzameld om de prijs te verwerken nadat de winnaar is getrokken.

Type persoonlijke gegevens

UNIQ GmbH verwerkt de gegevens die in verband met deze wedstrijd worden vergaard. De verwerkte gegevens zijn afhankelijk van de dienst die werd gebruikt op het moment van deelname aan de wedstrijd en kunnen het volgende omvatten:

De Deelnemer is als enige verantwoordelijk voor het correct zijn van alle verstrekte contactgegevens. Als de prijs van de winactie niet kan worden verdeeld vanwege onjuiste gegevens, verliest de deelnemer zijn recht op de prijs.

Openbaarmaking van gegevens

Om de berichtendiensten aan te bieden, worden technische dienstverleners door UNIQ GmbH gebruikt als verwerkers, die in de algemene privacyverklaring, in de paragraaf Disclosure of Data,  worden genoemd.

Opslag van persoonlijke gegevens

De gegevens die nodig zijn om de prijzen te verwerken en toe te kennen, worden door UNIQ GmbH opgeslagen voor de wettelijke opslagperiode en worden vervolgens verwijderd.

De deelnemer is te allen tijde vrij om hun toestemming voor de Holidayguru e-mail nieuwsletter abonnement in te trekken. Daarbij herroept de deelnemer ook zijn deelname aan de prijstrekkingen. Meer informatie over mijn nieuwsbrief vind je hier. Raadpleeg onze regels voor gegevensbescherming voor meer informatie.

Wie komt in aanmerking

De volgende onderdelen zijn inbegrepen bij winst:

– 6 – daagse skipas voor SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental voor 2 personen
– 5 nachten verblijf in 4* superior Hotel Panorama Royal in Bad Häring o.b.v. Royal Treats voor 2 personen

Verloting en aankondiging:

De winnaar van de wintersport winactie moet uiterlijk op 04.03.2019 onder wettelijk toezicht worden getrokken en zal schriftelijk worden gecontacteerd door UNIQ GmbH. De trekking van de winnaar is willekeurig.

Medewerkers van UNIQ GmbH en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname.

UNIQ behoudt zich het recht voor om personen uit te sluiten van de winactie als ze deze voorwaarden voor deelname schenden.

// 17.02.2019