Weekendje weg

4* Hotel in hartje Antwerpen

Weekendje shoppen en sightseeing vanuit een modern hotel, inclusief ontbijt

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Premier Suites Plus Antwerpen is de ideale uitvalsbasis voor een weekendje shoppen en sightseeing in de Belgische stad. Het 4* hotel ligt om de hoek van de ZOO Antwerpen en het centraal station, ideaal wanneer je met de trein naar Antwerpen reist. Ook de gezellige Grote Markt ligt op enkele minuten lopen. Schuif 's ochtends aan in de ontbijtbar voor een uitgebreid buffet vol verse broodjes, croissants en fruitsapjes en ga met een goede bodem op avontuur in de stad. Voor een lunch of diner kun je terecht in 7th Heaven Food Café.

  • Premier Suites Plus Antwerpen
  • 4
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
  • In het centrum
  • Parkeergarage naast hotel (betaald)

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.