Ecologische Wikkelhouse in Almere

Met sauna én hottub!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

De wikkelhouse is compleet ecologisch en werkt op zonne-energie. Niet alleen het huisje is geweldig, de plek waar je verblijft is dat ook. Zo slaap je op Klein Knorrestein tussen de dieren; er huppelen onder andere varkentjes en kippen. Ook voor een paar dagen ontspanning zit je hier goed. Chill in de hottub of zweet in de sauna. Op verzoek kan er zelfs een masseur langskomen! Het tiny house is klein maar fijn, gemaakt van hout en van alle gemakken voorzien .

  • Wikkelhouse Klein Knorrestein - Almere
  • Sauna en hottub
  • Gratis Wi-Fi

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.