Hotel met sterrenrestaurant in de Schwäbische Alb

Arrangement inclusief ontbijt!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Widmann's Löwen is een gastvrij familiehotel midden in de natuur van Schwäbische Alb. Foodies kunnen hier hun hart ophalen, want dit hotel heeft een sterrenrestaurant! Zelf je kookkunsten laten zien? Doe mee met een kookworkshop en maak kennis met de lokale specialiteiten van deze Duitse regio. Uitbuiken doe je in een van de klassieke, maar ook moderne hotelkamers of chalets van Widmann's Löwen.

  • Widmann's Löwen
  • 3
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.