Luxe stedentrip Brugge in een 4* hotel

Inclusief ontbijt

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Geniet van een luxe verblijf in Brugge in Hotel Portinari. Dit moderne 4* hotel ligt op loopafstand van de historische binnenstad, waardoor je in no time bij de leukste bezienswaardigheden en hotspots van de stad bent. Hotel Portinari is eigentijds en luxe ingericht en beschikt over een fijn ontbijtrestaurant, waar je smult van verse en gezonde gerechten.

  • Hotel Portinari
  • 4
  • Gratis Wi-Fi
  • Nabij het historisch centrum
  • Restaurant en bar

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.