Nieuw boutique hotel in Deventer

Overnachting & ontbijt in 4* hotel in hartje stad!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Hotel Finch is een gloednieuw boutique hotel in hartje Deventer. Dit 4* hotel bestaat uit 28 kamers die stuk voor stuk van een flinke dosis luxe zijn voorzien. Mijn favoriet is The Corner kamer met vrijstaand bad en regendouche. Na een nachtje dromen ben je in de hotelbar welkom voor een uitgebreid ontbijt zodat je vol energie Deventer kunt ontdekken.

  • Hotel Finch
  • 4
  • Gratis Wi-Fi

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.