Weekendje weg

Ontdek het Sauerland vanuit Winterberg

Weekendje Winterberg met 2 overnachtingen, ontbijt en 1x diner

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Je verblijft in Hotel Herrloh, dat aan de rand van het centrum van Winterberg ligt. 's Winters ski je zo vanaf de piste het terras van het hotel op en 's zomers zit je direct in de natuur. Het hotel wordt zeer goed beoordeeld door eerdere bezoekers, onder meer dankzij de sfeervolle bar/restaurant, gratis parkeren en de goede verzorging. Deze aanbieding is inclusief ontbijt en 1x diner, maar als je wilt kun je hier ook verblijven op basis van all inclusive.

  • Hotel Herrloh
  • 3
  • Kinderkorting
  • Niet ver van het centrum van Winterberg
  • Piste direct voor de deur
  • Restaurant, bar en terras

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.