Overnacht in een stadsvilla in Den Haag

Weekendje Oh Oh Den Haag in een monumentaal pand

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Bij een gezellig weekendje weg hoort een sfeervol hotel, zoals Stadsvilla Mozaic. Het hotel bestaat uit twee monumentale panden uit 1880. Het kleinschalige verblijf heeft een huiselijke sfeer, een stijlvolle bar en een gezellig buitenterras. Je kunt er gratis gebruik maken van de espressobar (met koekjes) en er is vers fruit. Dat wordt genieten!

  • Stadsvilla Mozaic
  • 4
  • Gratis Wi-Fi
  • Fietsverhuur

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.