Romantisch weekendje Parijs

4* boutique hotel + ontbijt

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Het 4* Hotel Alixia ligt in het Franse Antony dat aan de rand van Parijs ligt. Geniet 's ochtends eerst van het uitgebreide ontbijt, met verse croissants en jus d'orange en stap vervolgens in de trein naar het hart van Parijs brengt. Na een dagje sightseeing en shoppen kom je weer helemaal tot rust in de comfortabele kamer van het hotel. Even bijslapen voor weer een dag Parijs of misschien wel een dagje Disneyland?

  • Hotel Alixia
  • 3
  • Restaurant en bar
  • Aan de rand van Parijs
  • Gratis Wi-Fi
  • Parkeren bij het hotel

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Je kunt deze aanbiedingen rechtstreeks bij Holidayguru boeken:

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Af en toe zullen we je doorverwijzen naar verschillende touroperators voor je boeking. Bijvoorbeeld als ze speciale spaaracties hebben die je niet mag missen. Wees dus niet verbaasd als je sommige aanbiedingen niet bij ons kunt boeken, maar bij partners zoals TUI, Cheaptickets of op hotelwebsites.

Inspiratie en reistips

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.