Slaap onder de sterrenhemel in Twente

Beleef een magische nacht in een unieke sterrenkubus

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Vanuit je bed naar de sterren staren, dat kan bij Erfgoed Bossem. Hier overnacht je in een unieke Sterrenkubus die zo ontworpen is dat je midden in de natuur kunt genieten van de magische sterrenhemel. Dankzij een transparante koepel in het dak kijk je vanuit je bed naar de sterren. Of tuur door de telescoop op het terras naar boven. Deze kleine kubuswoningen zijn volledig ingericht, inclusief douche, toilet, kitchenette en vide met tweepersoonsbed.

  • Sterrenkubus Erfgoed Bossem
  • Gratis Wi-Fi
  • Bekijk de sterrenhemel vanuit je bed
  • Restaurant
  • Geschikt voor koppels

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Je kunt deze aanbiedingen rechtstreeks bij Holidayguru boeken:

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Af en toe zullen we je doorverwijzen naar verschillende touroperators voor je boeking. Bijvoorbeeld als ze speciale spaaracties hebben die je niet mag missen. Wees dus niet verbaasd als je sommige aanbiedingen niet bij ons kunt boeken, maar bij partners zoals TUI, Cheaptickets of op hotelwebsites.

Inspiratie en reistips

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.