Weekendje weg

Stedentrip Antwerpen in een modern 4* hotel

Overnachting incl. champagne ontbijt, Belgische pralines, speciaalbier en meer!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Het Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp is dankzij haar fantastische ligging in het hart van Antwerpen de ideale uitvalsbasis voor een stedentrip. Dit 4* hotel ligt pal achter het station - ideaal als je met de trein komt - en op korte loopafstand van de winkelstraat de Meir, de Antwerp Zoo en alle andere bezienswaardigheden van Antwerpen.

  • Lindner WTC Hotel City Lounge Antwerp
  • 4
  • Parkeergelegenheid bij het hotel
  • In hartje Antwerpen
  • Wellness
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant en bar

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Je kunt deze aanbiedingen rechtstreeks bij Holidayguru boeken:

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Af en toe zullen we je doorverwijzen naar verschillende touroperators voor je boeking. Bijvoorbeeld als ze speciale spaaracties hebben die je niet mag missen. Wees dus niet verbaasd als je sommige aanbiedingen niet bij ons kunt boeken, maar bij partners zoals TUI, Cheaptickets of op hotelwebsites.

Inspiratie en reistips

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.