Kerstvakantie

Stedentrip Parijs in een 4* hotel

Kerstshoppen in de stad van de liefde!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Na een dagje sightseeing en shoppen in Parijs kom je heerlijk tot rust in je comfortabele kamer in 4* Hotel de Berny. Het centrum van Parijs is vanuit het hotel met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken; in een kwartiertje sta je al in hartje Parijs. Of ga je liever een dagje naar Disneyland Parijs? Met dit hotel als je uitvalsbasis kun je alle kanten op! Deze deal is exclusief vervoer, maar met de trein of de Flixbus sta je zo in Parijs.

  • Hotel de Berny
  • 4
  • Goede verbinding met het centrum
  • Parkeergelegenheid bij het hotel
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant en bar

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.