Suites aan de boulevard van Vlissingen

Last minute staycation met uitzicht op zee, inclusief ontbijt!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Deze luxe suites aan de boulevard van Vlissingen zijn splinternieuw en zijn in 2020 geopend. Dit complex bestaat uit tien suites waarvan er acht direct uitkijken op de Noordzee en de Westerschelde. Je kunt kiezen uit verschillende kamertypes, waaronder een wellness suite met sauna en een deluxe ocean suite. Het hotel heeft een eigen restaurant waar je gezellig een vorkje kunt prikken. Let op: wil je een suite met zeezicht of een wellness suite, zorg dan dat je de juiste kamer kiest bij het boeken.

  • Suites Boulevard 17 Vlissingen
  • 4
  • Hotel aan het strand
  • Restaurant

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Je kunt deze aanbiedingen rechtstreeks bij Holidayguru boeken:

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Af en toe zullen we je doorverwijzen naar verschillende touroperators voor je boeking. Bijvoorbeeld als ze speciale spaaracties hebben die je niet mag missen. Wees dus niet verbaasd als je sommige aanbiedingen niet bij ons kunt boeken, maar bij partners zoals TUI, Cheaptickets of op hotelwebsites.

Inspiratie en reistips

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.