Weekendje in een 4* hotel in hartje Amsterdam

Om de hoek van de Dam!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Het 4* hotel De Roode Leeuw ligt letterlijk om de hoek van het Damplein en vlakbij het Centraal Station van Amsterdam, een betere locatie kun je je toch niet wensen? Vanuit dit centraal gelegen hotel kun je heel gemakkelijk Amsterdam verkennen. Je overnacht midden in het drukke Amsterdam, maar geniet dankzij de geluiddichte ramen wel van een heerlijke nachtrust. En je kunt ’s ochtends gerust nog eens omdraaien, want je mag tot 11.00 uur uitchecken.

  • Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
  • 4
  • Gratis Wi-Fi
  • In hartje Amsterdam
  • Restaurant in het hotel

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.