Wellness-waterpark in het Zwarte Woud

Hotelovernachting + toegang Badeparadies Schwarzwald

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Badeparadies Schwarzwald is een tropisch wellnesscentrum...in Duitsland! Deze spa van 60.000 m² ligt bij het Zwarte Woud is een feest voor jong en oud. Tussen de palmbomen vind je maar liefst 18 zwembaden, 23 glijbanen en 12 sauna's. Bij de poolbar kun je kiezen uit 20 zomerse cocktails. Je waant je even in een tropisch vakantieoord!

  • Badeparadies Schwarzwald
  • Wellness

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.