4* Resort direct aan het strand op Sicilië

8-daagse all inclusive vakantie!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Hotel Baia d’Oro ligt direct aan een breed zandstrand en heeft ook een fijn buitenzwembad voor een verkoelende duik. Aan het zwembad kun je pizza's bestellen en er is daarnaast ook een buffetrestaurant. Je kunt bij dit hotel verblijven in een standaardkamer (met balkon) of een bungalowkamer. Er zijn ook grotere kamers voor gezinnen.

  • Hotel Baia d’Oro
  • 4
  • Restaurant
  • Miniclub
  • Hotel aan het strand
  • Buitenzwembad aanwezig

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.