5* Villa met privézwembad op Lanzarote

Complete vakantie, inclusief vluchten, transfers en ontbijt!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Attentie luxepaardjes! De Alondra Villa's op Lanzarote ga jij geweldig vinden. Deze luxe villa's hebben namelijk een privézwembad. Kickstart je dag met een paar baantjes trekken in het zwembad of plof neer op een loungebed aan het water met een goed boek en een cocktail. Wil je ook de highlights van het eiland verkennen, dan is het een aanrader om een auto te huren.

  • Alondra Villa's
  • 5
  • Gratis Wi-Fi

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.