Droomvakantie aan het bountystrand van Zanzibar

Verblijf in een schitterend boutique hotel direct aan zee

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Zanzibar is een paradijs vol witte bountystranden en aan een van die stranden ligt het luxe boutique hotel Sahari. Dit kleinschalige 4* hotel wordt vooral geprijsd door de persoonlijke service, relaxte omgeving en de paradijselijke ligging. Iedere ochtend word je hier wakker met een waanzinnig uitzicht op zee. Zin om wat te ondernemen? Boek een leuke excursie als snorkelen of duiken en proef de lokale keuken in het uitstekende restaurant.

  • Sahari Zanzibar
  • 4
  • Direct aan het strand
  • Massages
  • Gratis Wi-Fi
  • Buitenzwembad
  • Restaurant en strandbar

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.