Zonnige stedentrip naar Valencia

Inclusief vluchten en hotel met rooftop pool!

Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Je overnacht in 3* Hotel Expo. Met een metrohalte praktisch voor de deur ben je na vijf minuten in het hart van het centrum. Het hotel heeft een mooi dakterras met zwembad, waar je geniet van een prachtig uitzicht over de stad. Je verblijft in een modern ingerichte, comfortabele kamer, waar je heerlijk kunt relaxen na een lange dag slenteren of fietsen door de stad. Honger gekregen? In de directe omgeving vind je veel gezellige cafés en restaurants. Sluit de avond gezellig af met een drankje op het dakterras.

  • Hotel Expo
  • 3
  • Buitenzwembad aanwezig
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant

Is dit ook iets voor jou?

Dit is wat er op je wacht bij Holidayguru!

Het team van Holidayguru is al 10 jaar jouw aanspreekpunt voor de beste vakantiedeals. Bij het kiezen van de aanbiedingen legt ons team van reisexperts extra nadruk op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Hotels

De beste hotelaanbiedingen.

Vakantie Nederland

Het mooiste Nederland aanbod.

Vluchten

De laatste vluchtdeals.

Zoeken en boeken

Stel je eigen reis samen.

Bij Holidayguru Trips boek je de leukste en scherpst geprijsde stedentrips en weekendjes weg met altijd een leuke extra. Alle aanbiedingen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en samengesteld. Zo weet je zeker dat je in een goed hotel verblijft en de beste prijs betaalt voor jouw reis.

Het Travel Magazine en onze Vakantiebestemmingen pagina’s bieden nuttige inspiratie en tips voor je volgende vakantie en de beste Reiskalender helpt jou de beste reistijd te kiezen.