slechts 46,50 €

Heb je niet zo’n zin in de carnavalsgekte en wil je lekker een weekendje weg van die drukte? Dan heb ik de deal voor jou! Overnacht in het designhotel **** Fletcher Hotel Amsterdam voor €46,5 p.p.p.n. en breng een paar leuke dagen door in Amsterdam! Op Trivago krijgt dit hotel een sterke score van 80/100 op basis van 1325 beoordelingen. 

16-10_fletcher_amsterdam

Het nieuwe futuristische designhotel is ontworpen door de bekende architect Benthem Crouwel (o.a. van Rotterdam Centraal, de Malietoren, de vertrekhal van Schiphol en nog veel meer gebouwen)! Het hotel heeft 120 kamers met gratis WiFi, een flatscreen televisie, airco, extra grote bedden en een designdouche in transparante, glazen cilinder douchecel midden in de kamer. Door de grote ronde ramen heb je een spectaculair uitzicht!

16-10_fletcher_amsterdam-jpeg1-jpeg1-jpeg1-jpeg1

In het SKYrestaurant Pi drink je een heerlijke cocktail met een hapje en luister je naar livemuziek die gespeeld wordt op een hele bijzondere vleugel! Op het dakterras kun je ook nog eens genieten van het uitzicht en in de Brizio Coffee Bar drink je de lekkerste koffie in de ochtend! Op Trivago krijgt dit hotel een sterke score van 80/100 op basis van 1325 beoordelingen.

16-10_fletcher_amsterdam-jpeg1

Wil jij wel eens in dit bijzondere hotel overnachten? Boek dan snel!

screenshot van de deal

Amsterdam 93
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)