Over Holidayguru

Welkom bij Holidayguru!

Voor een tientje naar Mallorca, een retourtje New York voor 150 euro of een 5* all inclusive vakantie Turkije voor de helft van de prijs; deze en nog veel meer ongelofelijke deals vind je op Holidayguru.nl. Het team van Holidayguru bestaat uit een groep jonge, enthousiaste reisfanaten die elke dag het internet afspeuren naar de beste vakantiedeals. Zo besparen we jou een hoop tijd én geld! Je hoeft alleen nog maar je favoriete deal te kiezen en te boeken. Weet je nog niet waar je heen wilt? Op Holidayguru.nl vind je ook een flinke dosis aan reisinpiratie. Zo laten we je de leukste vakantiehuisjes in binnen- en buitenland zien – wat dacht je van slapen in een boomhut met bubbelbad of wegdromen onder de sterren in een bubblelodge? – en delen we onze beste reistips in ons online Travel Magazine.

Het verhaal achter Holidayguru

Het ontstaan van Holidayguru is een echt vakantieverhaal. In de zomer van 2012 zaten vrienden Daniel Krahn en Daniel Marx op hun balkon na te denken over de toekomst: hun banen en hobby’s, maar vooral hun reisplannen. Krahn en Marx wisten allebei goed de beste vakantiedeals en koopjes online te vinden, maar misten nog een plek waar je al deze vakantiedeals op één plek hebt. Zo ontstond het idee om vakantiedeals te delen met geïnteresseerde lezers. Het begin van Holidayguru! Tien jaar later is Holidayguru een internationaal bedrijf dat de beste vakantiedeals deelt met reizigers uit heel Europa. Holidayguru heeft inmiddels vier kantoren: in Duitsland, Oostenrijk, Spanje en Nederland. Het Nederlandse kantoor staat in Utrecht.

 

Het Holidayguru aanbod

Van een goedkope stedentrip naar Londen of Barcelona tot een all inclusive vakantie op Ibiza of een rondreis op Bali; voor iedereen is er op Holidayguru wel een leuke en betaalbare deal te vinden. Ook voor weekendje weg in Nederland is het aanbod groot! Ga jij een paar dagen relaxen op de Veluwe of liever shoppen in Amsterdam?

Heb je nog een vraag over Holidayguru? Bekijk dan de meestgestelde vragen of stuur een bericht via Facebook!

 

Inspiratie uit mijn Travel Magazine