Over mijWelkom op Holidayguru.nl!

Jouw ideale vakantieblog voor de goedkoopste vakanties!

Wie zit er achter de Holidayguru?

Het ontstaan van de Holidayguru is een echt vakantieverhaal, want het was in de zomer van 2012 dat de vrienden Daniel Krahn en Daniel Marx op het balkon zaten na te denken over de toekomst. Ze praatten over hun banen, hobby’s en vooral over de reisplannen die ze beide hadden. Na een tijdje ging het gesprek vooral over goedkope vakantiedeals, die met een aantal handige vaardigheden op het internet gevonden kunnen worden. Maar waar kan je deze goedkope stedentrips of langeafstandvluchten nou gemakkelijk bij elkaar vinden, waarmee je niet alleen veel geld maar ook veel tijd naar het zoeken van een goedkope vakantie bespaart? Daniel Krahn en Daniel Marx kwamen met het antwoord op deze vraag tijdens deze heerlijke zonnige avond. Het idee was om deze vakantiedeals te delen met geïnteresseerde lezers. Hiermee werd het idee van deze blog de wereld in geholpen. Ondertussen schuilt er achter de Holidayguru een compleet internationaal team, wat niet alleen in Nederland maar ook in vele andere landen zijn lezers plezier brengt met de beste reisdeals van het internet!

Hoe gaat de Guru te werk?

Sinds de zomer van 2012 ben ik op zoek naar de goedkoopste vakanties op het internet. Op mijn blog presenteer ik vervolgens de beste vakantiedeals en goedkoopste vluchten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantie op Malta voor slechts €99, of een Bali deal voor €599? Er is voor ieder een passende vakantie te vinden op mijn blog. Ben je op zoek naar een all inclusive vakantie, of ga je toch liever een stad ontdekken tijdens een goedkope stedentrip? Hier ben je aan het juiste adres. Ik heb ondertussen al meer dan 6 miljoen volgers op Facebook verspreid over 10 landen!

Hoe vindt de Guru altijd de laagste prijs?

Ik ben 24 uur per dag en 7 dagen per week op zoek naar de beste reisdeals op het internet. Na jarenlange ervaring ben ik er ondertussen in getraind om de voordeligste vakanties te vinden. Ik scan alle reiswebsites af en deel vervolgens mijn beste deals met jullie. Zo bespaar je niet alleen tijd maar ook veel geld!

Wat kan ik nog meer doen op Holidayguru.nl?

Na het boeken van je vakantie ga jij je natuurlijk een beetje inlezen over je bestemming. Wat zijn de mooiste bezienswaardigheden en waar kan ik terecht voor een hapje en een drankje? Op mijn bestemmingspagina’s vind je dit soort handige tips en tricks over de leukste vakantiebestemmingen. Door persoonlijke ervaringen en inzichten kan ik je een compleet en waardevol overzicht geven van wat jij moet gaan bezoeken op je favoriete vakantiebestemming!

Verder verschijnen er dagelijks Travel Magazine artikelen op mijn blog. Hier vind je de laatste trends op het gebied van reizen en informatie over de leukste bestemmingen. Dit is het perfecte leesvoer voor onderweg! Met deze insider tips ga jij zeker een onvergetelijke vakantie tegemoet, dus veel leesplezier! 😊

Het aanbod van de Guru

Boek jij het liefst een complete vakantie en wil je na het boeken geen zorgen meer hebben? Dan kan je het beste een vakantie aanbieding boeken of zelfs voor een all inclusive reis gaan. Indien je zelf wat meer wil regelen kan je bij mij ook losse vluchten boeken, en ik geef ook aanbevelingen voor hotels en Airbnb’s. Verder kan je bij mij ook terecht voor de leukste stedentrips waar de vlucht en het hotel voor je geregeld zijn, maar je zelf verder je eigen vakantie in kan delen!

Ook kan je bij mij de mooiste rondreizen door verre landen boeken, waarbij er vaak rondleidingen en vervoer door het land bij de deal in zit. Wat dacht je van een rondreis door Amerika van oost naar west met een eigen camper? Of een complete rondreis door Azië waarbij je Thailand, Vietnam en Cambodja in een reis ontdekt! Je vindt ze allemaal onder het kopje Rondreis op mijn website.

Verder probeer ik mijn aanbod zo actueel mogelijk te houden. Voor de zomervakantie verschijnen er daarom zomervakantie deals, en hetzelfde geldt voor de andere schoolvakanties. Natuurlijk kan je vaak de beste deals scoren als je mooie last minute vakanties kan vinden, en daarom hebben we ook daarvoor een aparte pagina!

Het Guru-team!

Nieuwsgierig geworden?

Ga snel op zoek naar een vakantiedeal!

 

Holidayguru Review:

Holidayguru Review

4 van 5 sterren op basis van 7 beoordelingen. Laat hier je beoordeling achter.