faq – veelgestelde vragen over holidayguru

FAQ – Veelgestelde vragen over Holidayguru

FAQ – Veelgestelde vragen over Holidayguru

Wat is Holidayguru en hoe werkt het?

Holidayguru is een onafhankelijke reisblog die dagelijks de beste vakantiedeals zoekt en deelt op haar website en social media kanalen. Het team van Holidayguru zoekt elke dag naar de beste aanbiedingen voor goedkope vakanties, stedentrips, hotels en vluchten. Wij vergelijken de prijzen en beoordelingen, zodat jij snel de beste deal voor de beste prijs kunt boeken.

Is Holidayguru een touroperator?

Nee, Holidayguru is geen touroperator. Wij bieden zelf geen vakanties aan, maar delen de beste aanbiedingen van andere bekende en betrouwbare reisorganisaties zoals Vakantiediscounter, TUI, Corendon en Voordeeluitjes. Alle deals zijn zorgvuldig geselecteerd door ons team van reisspecialisten. Zo kun jij met een gerust hart jouw vakantie voor een goede prijs boeken.

Waar vind ik de deals?

Op Holidayguru.nl vind je altijd de meest recente vakantiedeals. Deze deals delen we ook via onze app, Facebook, Instagram en onze e-mail nieuwsbrief. Daarnaast kun je via de zoekbalk op onze homepage of onze bestemmingspagina gericht zoeken naar je favoriete bestemming.

Is Holidayguru gratis?

Ja, Holidayguru is gratis. Het bezoeken van onze website is gratis en ook onze e-mail nieuwsbrief ontvang je geheel kosteloos. De prijzen die wij op onze website tonen zijn hetzelfde als bij de reisorganisatie waar je je vakantie boekt. Je betaalt dus geen extra kosten voor de service van Holidayguru.

Hoe boek ik een vakantiedeal?

Bovenaan elke deal vind je de belangrijkste informatie over de aanbieding, zoals de prijs en vertrekdata. Om de deal te boeken, klik je op ‘hier boeken’. Je wordt dan doorverwezen naar de website van de reisorganisatie die de vakantie aanbiedt en uitvoert. Hier kun je jouw vakantie direct online boeken.

Kan ik ook kiezen voor een andere datum of luchthaven?

Ja, dit is vrijwel altijd mogelijk. Bij elke deal tonen we verschillende vertrekdata en verschillende luchthavens. Staat jouw gewenste luchthaven of datum er toch niet bij, klik dan op ‘hier boeken’ om bij de reisorganisatie die de deal aanbiedt te kijken of er nog meer beschikbaarheid is.

Zijn de prijzen per kamer of per persoon?

Onze prijzen zijn altijd per persoon op basis van een reis voor twee personen, tenzij anders aangegeven.

Waarom is de prijs vaak anders wanneer je doorklikt?

Prijzen van vakantiedeals kunnen snel veranderen, bijvoorbeeld omdat de goedkoopste kamers in een hotel of stoelen op een vlucht uitverkocht zijn. De prijs kan dan hoger worden. Zie je een goedkope deal die je niet wil missen, boek dan zo snel mogelijk.

De deal is niet meer te boeken, hoe komt dit?

We delen de allerbeste vakantiedeals. Deze zijn vaak enorm populair en snel uitverkocht. Als een deal niet meer te boeken is, ben je net te laat. We plaatsen bij elke deal een screenshot van de prijs die we gevonden hebben. Volg Holidayguru op Facebook en Instagram om nooit een deal te missen of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

Ik heb een vraag over mijn boeking, bij wie moet ik zijn?

Holidayguru voert zelf geen reizen uit en kan daardoor geen antwoord geven op specifieke vragen over je boeking. Neem hiervoor contact op met de reisorganisatie waarbij je de vakantie geboekt hebt.

Hoe kan ik mijn reis wijzigen of annuleren?

Om jouw geboekte vakantie te wijzigen of annuleren, neem je contact op met de reisorganisatie waarbij je jouw vakantie geboekt hebt.

Ik wil contact opnemen met Holidayguru, hoe kan ik jullie bereiken?

Stuur ons een mail via hallo@holidayguru.nl of stuur een persoonlijk bericht via Facebook of Instagram. We beantwoorden je bericht zo snel mogelijk en helpen je graag bij het vinden van de perfecte vakantiedeal.

Heeft corona invloed op mijn vakantie?

Ik heb een aparte pagina met alle informatie over een vakantie in coronatijden. Hier vind je onder meer de laatste maatregelen en reisadviezen voor populaire vakantiebestemmingen. Heb je een vraag over je boeking, neem dan contact op met de uitvoerende reisorganisatie.

Is Holidayguru aangesloten bij de ANVR en SGR?

Holidayguru is zelf niet aangesloten bij de ANVR en SGR, maar vrijwel alle partners en reisorganisaties waarmee wij samenwerken, zijn aangesloten bij de ANVR en SGR.