Een privé-villa met grote lounge, een infinity pool in de tuin met uitzicht over de indrukwekkende jungle – dat moet wel een droom zijn toch? Niet als je op vakantie naar Bali gaat!

Wij zijn halsoverkop verliefd geworden op het eiland Bali in Indonesië. Daarom komt het niet als verassing dat we vandaag de mooiste villa’s op dit eiland in het zuidoosten van Azië heb gevonden! Deze mooie Airbnb villa’s met zwembad op Bali vormen het beginpunt van een onvergetelijke vakantie…

 

De mooiste privé villa’s op Bali

 Luxe villa in Seminyak | Uitzicht over zee in Lovina | Pure luxe in Kuta

 De perfecte ontspanning in Kuta | Een weelderige villa in Canggu

Een luxe villa in Seminyak

Ben je op zoek naar een tropisch pareltje in de buurt van Seminyak? We hebben hier een geweldige villa gevonden die niet ver van zee ligt. De villa heeft ook een super grote woonkamer vanwaar je toegang hebt tot het terras en het privé zwembad. Er is zelfs een open bar met uitzicht over de rijstvelden. Wat kan je in hemelsnaam nog meer willen?

Villa in Seminyak op Airbnb
Bron: Airbnb

Bekijk deze villa

 

Uitzicht over zee in Lovina

Als je het rustigere noorden van Bali en zijn onaangetaste natuur wil ontdekken, dan hebben we hier een exclusieve villa aan zee voor je gevonden. Vanaf je grote privé zwembad en je slaapkamer heb jij uitzicht over het strand en de zee. De villa is groot genoeg voor tien mensen. De Airbnb heeft vier slaapkamers en vier badkamers. Zie vanaf het terras de zon langzaam in zee zakken en besef: beter gaat het niet worden!

Bekijk deze villa

Pure luxe in Kuta

Wanneer je op vakantie gaat naar Bali en ook eens een feestje wilt meepakken, dan is Kuta de stad voor jou! We hebben een prachtige villa gevonden die zich slechts 250 meter van de Bintang Markt bevindt en plaats biedt aan twaalf personen. Het is slechts een vijf minuten durende wandeling naar de stranden van Kuta waar je je eerste stapjes op een surfboard kan zetten en de mooie zonsondergangen kan bewonderen. Het terras naast het zwembad is de perfecte plek om de dag uit te luiden met een lekker koud drankje.

Airbnb villa in Kuta
Bron: Airbnb

Bekijk deze villa

 

De perfecte ontspanning in Kuta

Genesteld in het hart van Umalas kan de Shakti Villa tot zes mensen onderbrengen in drie slaapkamers. De villa heeft een privé zwembad van 20 m² met loungestoelen zodat je echt kan genieten van je vakantie.

Airbnb villa met zwembad in Kuta op Bali
Bron: Airbnb

Bekijk deze villa

 

Een weelderige villa in Canggu

We sluiten deze lijst af met een echt pareltje in Canggu. Bekijk deze weelderige villa, geschikt voor 12 reizigers en 25 minuutjes rijden van Seminyak: alles ademt hier luxe en overdaad. Je vindt hier zes badkamers, elke met een eigen suite en een grote lounge. Er is altijd iemand in de buurt om je in de watten te leggen. Het grote zwembad biedt een adembenemend uitzicht over Bali’s rijstvelden. Wat een droom!

Airbnb luxe vakantievilla op Bali
Bron: Airbnb

Bekijk deze villa

 

Kun jij niet wachten om Bali te ontdekken vanuit een van de verbluffende vakantievilla’s? Vergeet dan niet ook onze Bali aanbiedingen te bekijken!

Actuele deals voor een Bali vakantie