Ben je reislustig en wel toe aan een nieuwe uitdaging? Ga dan vakanties testen in het buitenland met één van deze droombanen!

Ga er maar even goed voor zitten, want TUI.nl heeft weer een aantal mooie vacatures open gezet. Met een functie als Chief Swimming Pool Officer, Director of Sleep Experiences of Executive Manager of Taste, vlieg je samen met een gratis reispartner naar de mooiste bestemmingen. Hier ga je vakanties testen op verschillende onderdelen. Elk onderdeel behoort tot een andere functie. Dus ga jij het liefst de hele dag zwembaden testen, de lekkerste bedden beoordelen tijdens het slapen of de lekkerste gerechten proeven? Bekijk snel welke functie het beste bij jou past!

Chief Swimming Pool Officer

Maak jij het liefst de hele dag bommetjes in het zwembad? Dan is deze functie als Chief Swimming Pool Officer op jouw lijf geschreven! Als zwembadentester ga je zwembaden bij een aantal accommodaties op een paar punten beoordelen. Zo kijk je met een kritische blik naar de waterkwaliteit, de temperatuur, de ligging en de vorm. Ook kijk je of er genoeg vermaak is voor kinderen, zodat zij (en daardoor ook hun ouders) zich zo lang mogelijk bij het zwembad kunnen vermaken. Al jouw bevindingen zul je ter plekke vastleggen op video.

Bekijk vacature

Director of Sleep Experiences

Kun jij uren wegdromen in een heerlijk bed? Lees dan snel verder, want met deze functie als Director of Sleep Experiences ga jij aan de slag als beddentester! Je gaat kijken naar de kwaliteit van de bedden om vervolgens verbeterpunten aan te dragen. Je vertaalt deze bevindingen door in een video. Op deze manier zullen de toekomstige vakantiegangers nog meer van hun vakantie genieten!

Bekijk vacature

Executive Manager of Taste

Ben jij een fijnproever en ben je niet vies van een hapje en een drankje? Solliciteer dan op de functie Executive Manager of Taste en ga voedsel testen op een mooie locatie. Eten speelt natuurlijk een grote rol tijdens een vakantie. Zo duik je in de regionale keuken en draag je verbeterpunten aan om de ervaring van vakantieganger nog beter te maken. Ook bij deze functie leg je je bevindingen vast op video.

Bekijk vacature

Solliciteren

Interesse in één van deze toffe banen? Stuur dan voor 23 mei 2023 een korte introductievideo van jezelf op met een goede motivatie. De volgende dag krijg je te horen of je door bent naar de volgende ronde. Mocht je ook deze ronde doorkomen, word je uitgenodigd om op 30 mei 2023 naar het TUI hoofdkantoor in Rijswijk te komen voor een gesprek en een assessment. Ook hoor je op deze dagen meteen of je wordt aangenomen. Het contract zal uiteindelijk lopen van 16 juni tot 30 juni 2023. Heb jij je sollicitatie al verstuurd?