Het lange wachten is eindelijk weer voorbij! De Holidayguru Adventskalender opent wederom haar deuren. Elke dag van 1 december tot en met 24 december maak je kans om de vakantie van je dromen te winnen. Paradijselijke stranden, bruisende metropolen en ongelofelijke natuur staan dagelijks op jou te wachten in de weken tot aan kerst. Je hebt elke dag een nieuwe kans om te winnen, dus bezoek elke dag even snel mijn website en proef je geluk. Ik zal voor je duimen!

Adventskalender 2018 – zo kan je deelnemen

Alle info over meedoen en de loting van de prijzen

De winnaars op de hoogte brengen

Mijn antwoorden op jouw vragen

24 droomvakanties te winnen: lees hier hoe je ook kansmaakt!

Elke dag kun je zodra een nieuw deurtje geopend is makkelijk en snel meedoen om kans te maken op het winnen van een droomvakantie. Het mooiste is dat je elke dag opnieuw mee kunt doen: 24 droomvakanties, 24 winnaars! Om te zorgen dat je precies weet hoe je deel kunt nemen aan mijn adventskalender heb ik hieronder de belangrijkste stappen voor je op een rijtje gezet. Let erop dat er andere instructies gelden voor mensen die zich al eerder hebben ingeschreven voor mijn Holidayguru WhatsApp service en/of Facebook Messenger service.

Stappen om mee te doen via WhatsApp Service

Nog niet aangemeld voor de gratis Holidayguru WhatsApp Service? 

  1. Zoek het deurtje van de respectievelijke dag en open deze
  2. Klik op het groen veld gemarkeerd met de tekst “WhatsApp”
  3. Slaat het mobiele telefoonnummer wat verschijnt op in jouw smartphone
  4. Stuur me een berichtje met het woord “Start
  5. Volg de instructies die je via WhatsApp ontvangen hebt en stuur vervolgens: “Naam van bestemming + voor- en achternaam
  6. En zo simpel is het… je doet nu mee aan de prijs verloting voor die dag

Al aangemeld voor de Holidayguru WhatsApp Service maar dit is de eerste keer dat je meedoet aan mijn adventskalender winactie?

  1. Zoek het deurtje van de respectievelijke dag en open deze
  2. Open WhatsApp en stuur me een bericht met het woord “Winactie
  3. Volg de instructies die je via WhatsApp ontvangen hebt en stuur vervolgens: “Naam van bestemming + voor- en achternaam
  4. En zo simpel is het… je doet nu mee aan de prijs verloting voor die dag

Al aangemeld voor de Holidayguru WhatsApp Service en al eerder meegedaan in de winactie?

  1. Zoek het deurtje van de respectievelijke dag en open deze
  2. Open WhatsApp en stuur me een bericht met de woorden “Naam van bestemming + voor- en achternaam”. Je hebt de voorwaarden al geaccepteerd toen je voor het eerst meedeed aan de winactie.
  3. En zo simpel is het… je doet nu mee aan de prijs verloting voor die dag

Stappen om mee te doen via Facebook Messenger Service

Nog niet aangemeld voor de Holidayguru Facebook Messenger Service? 

  1. Zoek het deurtje van de respectievelijke dag en open deze
  2. Klik op het blauwe veld gemarkeerd met de tekst “Facebook Messenger” en volg de instructies
  3. Klik op “Deelnemen” om deel te nemen aan de winactie van vandaag
  4. En zo simpel is het… je doet nu mee aan de prijs verloting voor die dag

Al aangemeld voor de Holidayguru Facebook Messenger Service en al eerder meegedaan in de winactie?

  1. Zoek het deurtje van de respectievelijke dag en open deze
  2. Elke dag krijg je van mij een berichtje en je hoeft vervolgens enkel op “Deelnemen” te klikken
  3. En zo simpel is het… je doet nu mee aan de prijs verloting voor die dag

BELANGRIJK: Zodra je de voorwaarden voor deelname aan de Adventskalender winactie hebt geaccepteerd hoef je de daaropvolgende dagen enkel de instructies te volgen om kans te maken op het winnen van de prijs van de respectievelijke dag. De Holidayguru WhatsApp en/of Facebook Messenger services kunnen op elk moment gestopt worden door simpelweg een bericht te sturen met het woord “STOP”. Om elke dag kans te maken op een gratis droomvakantie, moet je elke dag opnieuw deelnemen aan de winactie.

Hoe worden de winnaars op de hoogte gebracht?

Alle winnaars worden willekeurig gekozen.

De winnaars van alle 24 dagen van de winactie worden onder notarieel toezicht uiterlijk voor 20-01-2019 gekozen en vervolgens individueel en schriftelijk door UNIQ gecontacteerd.

FAQ – Andere belangrijke vragen en antwoorden

Is één bericht genoeg om mee te doen voor alle dagen van de winactie?

 • Nee. Elke dag om 00:00:00 begint een nieuwe winactie en deze loopt tot 23:59:59 op dezelfde dag. Je kunt elke dag opnieuw deelnemen aan de winactie. Je moet echter wel elke dag opnieuw een bericht sturen via WhatsApp of Facebook Messenger met de naam van de bestemming van die respectievelijke dag en jouw voor- en achternaam. Enkel dan doe je mee aan de loting voor die dag.

Waar kan ik het nummer van Holidayguru vinden?

 • Je vindt mijn nummer achter elk deurtje van mijn adventskalender door te klikken op het groene veld waarin “WhatsApp” staat. Sla vervolgens het nummer wat tevoorschijn komt op in je telefoon als Holdayguru, mocht je mij nog niet als contact opgeslagen hebben.

Verandert het WhatsApp nummer elke dag?

 • Wegens technische redenen verandert het WhatsApp nummer wat op mijn website verschijnt regelmatig. Dat maakt voor jou echter geen verschil. Sla het nummer dat je wordt gegeven op als een contact in je telefoon en stuur een bericht met het woord “START” naar dit nummer. Zo ben je ingeschreven voor de Holidayguru WhatsApp service en kan je dagelijks meedoen met de winactie door simpelweg de gevraagde informatie door te sturen naar hetzelfde nummer wat je hebt opgeslagen in je contacten.
 • Belangrijk: Het nummer wat je hebt opgeslagen blijft geldig. Je hoeft niet elke dag een nieuw nummer op te slaan in je telefoon.

Ik heb nog geen bevestigingsbericht ontvangen; ben ik nog wel ingeschreven?

 • Als je geen bevestiging hebt ontvangen na het inschrijven via WhatsApp of Facebook Messenger, probeer dan nog iets meer geduld te hebben alsjeblieft! Mijn antwoorden kunnen soms ietsje langer duren.

Ontvang ik dagelijks een bevestiging dat ik meedoe via WhatsApp en/of Facebook Messenger?

 • WhatsApp: met de Holidayguru WhatsApp service krijg je enkel de eerste keer dat je je inschrijft een bevestiging, maar niet voor elke dagelijkse winactie. Dit betekent: je stuurt me een bericht met het woord “START”. Vervolgens ontvang je een bevestiging van jouw registratie en kort daarna ontvang je verdere instructies. Om mee te doen aan de winactie moet je eerst de algemene voorwaarden voor deelname accepteren en mij vervolgens elke dag een bericht sturen met de naam van de bestemming en jouw voor- en achternaam. Je krijgt een bevestiging van zodra je de juiste bestemming intypt.
 • Facebook:  met de Facebook Messenger Service ontvang je een bevestiging van je registratie evenals bevestiging van je deelname. Zodra je eenmaal de algemene voorwaarden voor deelname hebt geaccepteerd klik je simpelweg op “Deelnemen” om deel te nemen aan de winactie voor de respectievelijke dag. Je ontvangt vervolgens automatisch een kort berichtje en je doet automatisch mee aan de loterij voor de prijs van die dag.

Er zijn geen blauwe vinkjes naast mijn berichten op WhatsApp en/of Facebook Messenger. Zijn ze wel verzonden?

 • Maak je geen zorgen! Zelfs als de vinkjes niet blauw worden op WhatsApp heb ik nog steeds je bericht ontvangen en doe je nog steeds mee aan de winactie voor die dag!

Ontvang ik nu ontzettend veel berichtjes op WhatsApp of Facebook, of zelfs telefoontjes?

 • Nee! Ik kan je beloven dat ik je niet zal overspoelen met berichtjes of telefoontjes. I verstuur werkelijk slechts exclusieve en geselecteerde content waarvan ik wil dat alle gebruikers het zo snel mogelijk zien voordat de aanbiedingen al compleet volgeboekt zijn via deze diensten. Dus als je op zoek bent naar een absolute kraker van een deal, dan is mijn WhatsApp service perfect voor jou. De Facebook Messenger Service is vergelijkbaar. Hier word je enkel geïnformeerd over de nieuwste winacties. Zowel de WhatsApp Service als de Facebook Messenger Service kunnen ten alle tijden gestopt worden door simpelweg een bericht met het woord “STOP” te sturen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Wanneer weet ik of ik gewonnen heb?

 • De winnaars van alle 24 dagen van de winactie worden onder notarieel toezicht uiterlijk voor 20-01-2019 gekozen en vervolgens individueel en schriftelijk door UNIQ gecontacteerd.

Hoe worden de winnaars op de hoogte gebracht?

 • De winnaars worden enkel schriftelijk op de hoogte gebracht en ze zullen niet op de Holidayguru website vernoemd worden.

Kan ik op dezelfde dag zowel via WhatsApp als via Facebook deelnemen?

 • Yes, meedoen via beide kanalen is toegestaan en ik raad het je zelfs aan: het verdubbelt namelijk je kans om iets te winnen!

Moet ik de + toevoegen tussen mijn antwoorden op WhatsApp en Facebook om het te laten meetellen?

 • Nee. Het maakt niet uit of je de “+” toevoegt of niet, zolang je bericht maar zowel de naam van de bestemming van die dag als ook jouw voor- en achternaam bevat. Daarnaast moet je ook de algemene voorwaarden accepteren om jouw deelname te laten gelden!

Kan ik achteraf alsnog meedoen aan de winactie van een voorgaande dag?

 • Nee, je kan enkel meedoen in de dagelijkse winacties van de desbetreffende dag tussen 00:00:00 en 23:59:59. Dit betekent, bijvoorbeeld, dat je op dag 1 deel kunt nemen aan de winactie voor dag 1, maar je kunt niet pas een dag of twee later alsnog deelnemen aan de winactie voor dag 1. Enkel degenen die actief hebben deelgenomen op de respectievelijke dag binnen de gespecificeerde periode worden in de loterij toegevoegd voor de prijs van die dag.

Als ik win, kan ik dan extra gasten meenemen voor de reis, zoals kinderen?

 • Elke prijs bevat een reis voor twee personen. Als je extra reizigers bij wilt boeken dan zul je dit op eigen kosten moeten doen en dit is afhankelijk van beschikbaarheid. UNIQ GmbH kan niet garanderen dat zo’n extra boeking mogelijk is.

Kan ik de prijs aan iemand anders overdragen of herboeken onder iemand anders naam?

 • Nee, het is niet mogelijk de prijs aan iemand anders over te dragen. De prijs kan enkel gebruikt worden door de winnaar van de winactie en zijn/haar medereiziger.

Is de Adventskalender winactie echt of nep?

 • Ik kan je 100% garanderen dat alles aan deze winactie echt is. Twee jaar geleden hebben 24 gelukkig winnaars genoten van 24 prachtige droomvakanties. Dit jaar zullen wederom 24 absolute droomvakanties weggeven worden aan de gelukkige winnaars. Ik weet dat er vaak zwarte schapen en nepacties tussen zitten, maar ik kan je verzekeren dat Holidayguru daar zeker niet een van is! Guru’s erewoord.