Fans van de hitserie La Casa de Papel, opgelet! Dit bankgebouw in hartje Den Haag wordt dit weekend omgetoverd tot ‘El Hotel de Papel’ en jij kunt een kijkje nemen! Lees hier hoe je tickets kunt scoren.

Headerfoto: Netflix ©

El Hotel de Papel opent van vrijdag drie september tot zondag vijf september haar deuren. Ter ere van het vijfde seizoen van La Casa de Papel is het voormalige pand van de Nederlandsche Bank omgedoopt tot een immersive experience waar je het gevoel krijgt in de serie te zitten.

 


El Hotel de Papel

Hijs jezelf in je rode jumpsuit en je Dalí-masker, herleef enkele van de spannendste scenes uit de serie en keep your eye on the prize: de buit! In El Hotel de Papel vind je namelijk een enorme bankkluis die jij samen met je bende moet kraken. Ben jij net zo slim als El Professor, doordacht als Tokio of dapper als Denver en lukt het jou om het goud te stelen, dan wacht je een La Casa de Papel-goodiebag!

Hoe doe je mee?

Toegang tot het La Casa de Papel hotel is geheel gratis, maar er zijn slechts enkele tickets beschikbaar. Hoe maak je kans op de tickets? Ga naar de website elhoteldepapel.nl en overtuig El Professor dat jij de grootste La Casa de Papel-fan bent.

el hotel de papel
Foto: Netflix ©

Praktische info

  • Het La Casa de Papel hotel is tijdelijk geopend in Hotel Indigo van 3 tot en met 5 september van 13.00 uur tot 19.00 uur
  • Toegang vanaf 16 jaar en ouder
  • De experience duurt ongeveer 40 minuten in groepen van maximaal vijf personen
  • Tickets zijn alleen voor de experience. Een overnachting in het hotel is niet inbegrepen.
El Hotel de Papel