Goed nieuws voor alle treinreizigers onder ons, want vanaf 26 mei 2023 kun je met de nachttrein van European Sleeper naar Berlijn! Stap ’s avonds op in Amsterdam of Rotterdam en kom de volgende ochtend aan in de Duitse hoofdstad. Dat is niet alleen super snel, maar ook nog eens comfortabel! Weten wanneer je jouw citytrip kunt boeken? Lees dan snel verder…

European-Sleeper-Brussel-Amsterdam-Berlijn-Holidayguru

Volgens Treinreiziger.nl vertrekt de nachttrein op maandag, woensdag en vrijdag vanuit Brussel naar Berlijn. Tijdens de rit maak je een tussenstop op de stations van Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam. Zo kun jij opstappen op een station naar keuze! De trein vertrekt in de avond en komt ’s ochtends aan in Berlijn, waardoor je geen seconde van de stad hoeft te missen. Liever doorrijden naar een andere bestemming? Dat kan! Er is vanuit Berlijn namelijk een goede verbinding met Praag en Warschau, met een ruime overstaptijd. European Sleeper hoopt volgend jaar de trein direct door te laten rijden naar Praag, wat helaas op dit moment helaas nog niet mogelijk is in verband met te weinig treinpaden.

Start ticketverkoop

Vanaf 20 februari 2023 kun je jouw ticket naar Berlijn bemachtigen. Je hebt de keuze uit een plekje in één van de acht ligrijtuigen, het slaaprijtuig of het zitrijtuig. Voor een plekje in het ligrijtuig is de vanafprijs €79, in het slaaprijtuig €109 en in het zitrijtuig €49.

Wil je nu al een reis boeken naar deze prachtige stad? Boek dan jouw treintickets naar Berlijn vanaf €38!