Chill met vrienden of familie in een vakantiehuisje, bubbel er op los in een luxe wellness suite of luid het nieuwe jaar in over de grens. Met deze ideeën beleef je een spectaculair oud en nieuw!

Het is weer bijna tijd om 2023 feestelijk af te sluiten! Ontpop om middernacht een fles champagne en dans samen met vrienden of familie tot in de vroege uurtjes het nieuwe jaar in. Thuis oud en nieuw vieren is leuk, maar nog leuker is het om op pad te gaan. Beleef op 31 december een spectaculaire oudejaarsavond met de ideeën op deze pagina. Breng de jaarwisseling door met bubbels in een huisje met bubbelbad, begin het nieuwe jaar met een nachtje weg in een luxe hotel met wellness, steek de open haard aan in je vakantiehuis of steek de grens over naar het buitenland voor een leuk feestje!

Oud en Nieuw in Nederland | Oud en Nieuw in het buitenland

Oud & nieuw stedentrips

Oud & Nieuw

Tips om Oud en Nieuw te vieren in Nederland

Je kunt het nieuwe jaar inluiden in de horeca of helemaal losgaan op een van de vele feesten, maar misschien is het nog wel leuker om samen met je familie of een groepje vrienden oud en nieuw in Nederland te vieren. Boek bijvoorbeeld een leuk hotel in Amsterdam of Rotterdam, vertrek naar een knus vakantiehuis in de middle of nowhere of ga voor een city escape op een paar kilometer van huis – de oudejaarsavond van 2023-2024 vormt een mooie gelegenheid om een ontspannen weekendje weg te gaan in Nederland!

 

Vakantiehuisjes | Jaarwisseling op het strand | Feest in de stad | Ontspan in de natuurHotel met bubbelbad en/of wellness | Nieuwjaarsduik

Een familie speelt een kaartspel in een vakantiehuis

1. Gezelligheid in een vakantiehuis

Boek deze jaarwisseling met je vrienden of familie een huisje op een vakantiepark en maak het gezellig met hapjes, drankjes en muziek. Even weg van huis en echt tijd voor elkaar. Samen spelletjes spelen en oliebollen eten – de avond vliegt voorbij! Reserveer met Oud en Nieuw een vakantiehuis met privé sauna voor een extra behaaglijke avond. Begin 1 januari met een uitgebreide brunch voor een geweldige start in 2024!

 

2. Oud en nieuw vieren aan het strand

Overdag lekker uitwaaien aan de kust, ’s avonds de bubbels open trekken en het vuurwerk bewonderen vanaf het strand; de jaarwisseling vieren aan de kust is zo gek nog niet! In diverse badplaatsen bieden hotels leuke arrangementen aan om jouw Oud en Nieuw aan zee tot een waar feest te maken. Na een avond vol gezelligheid ontwaak je de volgende ochtend met het geluid van de golven en een lekker (kater)ontbijtje in bed, dat is pas een relaxed begin van het jaar.

 

Vuurwerk in Amsterdam

3. Vier Oud & Nieuw in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht

Geniet van een spetterende vuurwerkshow bij de Erasmusbrug of ga de leukste feestjes af in Amsterdam en Utrecht. Tijdens de jaarwisseling zijn hotels in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht doorgaans spijkerduur, maar met een beetje geluk kun je dit jaar een leuke aanbieding op de kop tikken. Kies voor een kamer met uitzicht over de stad of de grachten en tel om middernacht af met een geweldig uitzicht. Een jaarwisseling om nooit te vergeten!

 

4. Kom tot rust in de middle of nowhere!

Deze jaarwisseling even geen drukte aan je hoofd? Ontvlucht de vuurwerk herrie en verblijf tijdens Oud en Nieuw ver van de bewoonde wereld. Laad je auto vol met lekkere hapjes en een goede fles wijn en luid in alle rust het nieuwe jaar in in een leuk huisje in het bos of een ander mooi natuurhuisje. Een heerlijk knus avondje ligt in het verschiet.

Vind een natuurhuisje

 

Vrouw in een jacuzzi

5. Bubbelend het jaar uit in een bubbelbad

Luid bubbelend het nieuwe jaar in vanuit je eigen suite met bubbelbad! Geniet van een romantische overnachting en bestel een fles champagne voor een onvergetelijk Oud en Nieuw. Wacht niet te lang met reserveren, voor je het weet gaat er iemand anders met je droomsuite vandoor! Dresscode deze jaarwisseling: je badjas!

Hotels met bubbelbad op de kamer

 

6. Nieuwjaarsduik

Laat de traditie voortduren en neem een nieuwjaarsduik op 1 januari 2024. Normaal gesproken duiken meer dan 36 000 mensen in Scheveningen het ijskoude water in. Durf jij het ook aan om het nieuwe jaar fris en fruitig aan zee te beginnen?

Hotels in Scheveningen

Vier Oud en Nieuw in het buitenland

Watch the ball drop op Times Square of bewonder het vuurwerk bij de Burj Khalifa of de London Eye; Oud en Nieuw vieren in het buitenland is de droom! Hier vind je de leukste bestemmingen voor een spectaculaire jaarwisseling over de grens. Van ver weg tot lekker dichtbij in België!

 

Alle aanbiedingen in de kerstvakantie

 

Meer inspiratie uit het Travel Magazine: