Luid het nieuwe jaar in met uitzicht over de Amsterdamse grachten of beleef een staycation in de middle of nowhere. Met deze ideeën beleef je een spectaculair oud en nieuw!

In 2020 ziet oud en nieuw er heel anders uit dan normaal. Geen knallend vuurwerk of tot in de vroege uurtjes met vrienden en familie dansen op een leuk feestje. Toch kun je op 31 december een spectaculaire oudejaarsavond beleven met de ideeën op deze pagina. Breng de jaarwisseling door met bubbels in een huisje met bubbelbad of steek de open haard aan in je vakantiehuis!

Tips om Oud en Nieuw te vieren in Nederland

Deze jaarwisseling zijn er geen verplichtingen en dus kun je oud en nieuw vieren waar je maar wilt! Vertek naar een knus vakantiehuis in de middle of nowhere of ga voor een city escape op een paar kilometer van huis – de oudejaarsavond van 2020 – 2021 vormt een mooie gelegenheid om (met inachtneming van alle maatregelen) een ontspannen weekendje weg te gaan in Nederland!

Oud & Nieuw

1. Spelletjes spelen in een vakantiehuis

Boek deze jaarwisseling een huisje op een vakantiepark en maak het gezellig met hapjes, drankjes en muziek. Even weg van huis en echt tijd voor elkaar. Samen spelletjes spelen en oliebollen eten – de avond vliegt voorbij! Reserveer met oud en nieuw een vakantiehuis met haardvuur voor een extra behagelijke avond. Begin 1 januari met een uitgebreide brunch voor een geweldige start in 2021!

Naar Landal

Een familie speelt een kaartspel in een vakantiehuis

2. Oud en nieuw vieren aan het strand

Oud en nieuw vieren in Zeeland? Pal aan het strand van Koudekerke ligt 4* Strandhotel Westduin. Samen met je geliefde kun je hier het jaar uitluiden in een knusse Duinzicht kamer. Dankzij de Romantic Escape Special van Hotelspecials word je hier ontvangen met een fles bubbels en een romantische verrassing. Na het ontwaken kun je je hoofd leegmaken en uitgerust aan het nieuwe jaar beginnen met een lange strandwandeling of een bezoek brengen aan het nabijgelegen Middelburg of Vlissingen. Het hotel zorgt ervoor dat er op de kamer een plekje is om te ontbijten, heerlijk toch?!

Naar het oud en nieuw arrangement

 

Hotel Duinzicht in Zeeland

3. Oud en nieuw vieren in Amsterdam

Vier oud en nieuw in Amsterdam! Tijdens de jaarwisseling zijn hotels in Amsterdam doorgaans spijkerduur maar dit jaar liggen de prijzen beduidend lager. Helaas moeten de cocktailbars en rooftop bars gesloten blijven – maar als je een kamer met uitzicht over de stad of over de grachten kiest, beleef je toch nog een heel bijzondere jaarwisseling!

Ideeën voor een hotelkamer met uitzicht:

  • Uitzicht over de grachten in een Canal View kamer in het 4* Ambassade Hotel aan de Herengracht, al vanaf €102 per persoon!
  • Verblijf in Aziatische sferen in 4* Hotel Mai, je boekt al een kamer aan het water van de Geldersekade voor €43 per persoon.
  • Het Double Tree by Hilton Hotel aan het Centraal Station heeft kamers met spectaculair uitzicht over het centrum van Amsterdam, terwijl het hotel op de NDSM werf je over het IJ laat uitkijken.

Amsterdam hotels

Amsterdam gracht

4. Een huisje in de middle of nowhere!

Deze jaarwisseling geen drukte aan je hoofd. In tegendeel! Verblijf ver van de bewoonde wereld in een van de leuke Natuurhuisjes in het bos of elders in de natuur. Laad je auto vol met lekkere hapjes en een goede fles wijn. Een heerlijk knus avondje ligt in het verschiet.

Naar Natuurhuisje.nl

Familie in het bos

5. Bubbelend het jaar uit in een bubbelbad

Bubbelend het jaar uit in je eigen suite met bubbelbad? Boek een romantische suite en bestel een fles champagne voor een onvergetelijk oud en nieuw. Wacht niet te lang met reserveren, voor je het weet gaat er iemand anders met je droomsuite vandoor! Dresscode deze jaarwisseling: je badjas!

Hotels met bubbelbad op de kamer

Vrouw in een jacuzzi

6. Nieuwjaarsduik

Laat de traditie voortduren en neem een nieuwjaarsduik op 1 januari 2021. Er is ruimte genoeg aan zee om iedereen op veilige afstand een duik te laten nemen en fris het nieuwe jaar tegemoet te zwemmen. Normaal gesproken duiken meer dan 36 000 mensen in Scheveningen het ijskoude water in.

Hotels aan de kust

Hoe vier jij dit jaar oud en nieuw? Laat het me weten in de comments!

 

Alle aanbiedingen in de kerstvakantie

 

Meer inspiratie uit het Travel Magazine: