Stap – letterlijk! – in de schoenen van Carrie Bradshaw tijdens een overnachting in dit Sex and The City appartement in New York. Mét kledingkast gevuld met designeritems!

Attentie, Sex and the City fans! Nog heel even en je mag weer meekijken bij de avonturen in New York van Carrie en haar vriendinnen in de HBO-reboot van de populaire serie, genaamd And Just Like That. Om dat, en het 23-jarig jubileum van de originele serie, te vieren, kun je nu een paar nachten in het appartement van Carrie Bradshaw overnachten.

Trommel je besties bij elkaar voor een vriendinnenweekend vol Cosmo’s en verkleedpartijtjes in de met designeritems gevulde kast van Carrie. Via Airbnb maak je nu kans op twee overnachtingen in een reconstructie van het bekende New York appartement uit de serie. En dat is nog niet alles! Sarah Jessica Parker heet je persoonlijk (virtueel) welkom in New York en natuurlijk staan er Cosmopolitans voor jullie klaar. Het allerleukste? Je mag een kijkje nemen in de kledingkast van Carrie en zelf de mooiste designer en vintage kleding passen.

Hoe kun je overnachten in het SATC-appartement?

Vanaf maandag 8 november om 18.00 uur openen de reserveringen voor deze Airbnb. Je moet wel snel zijn – en heel veel geluk hebben – want het appartement is heel beperkt beschikbaar. En er zullen vast heel wat SATC-fans in de rij staan voor deze unieke overnachting. De gelukkige winnaars mogen 12 en 13 november in de Airbnb in New York overnachten. Je vervoer naar New York moet je wel zelf regelen. Dus hup, snel even een last minute retourtje naar de Big Apple boeken!

Bekijk de Airbnb hier

Meer uit het Travel Magazine: