Leuk nieuws: Transavia bestaat 55 jaar en om deze mijlpaal te vieren, geeft de luchtvaartmaatschappij gratis vluchten weg. En je krijgt ook nog eens korting op je volgende vakantie via Transavia Holidays.

Tel jij de dagen ook alweer af tot je weer op vakantie kan? Check dan zeker deze te gekke actie van Transavia. Om het 55-jarig jubileum van de luchtvaartmaatschappij te vieren, maak je kans op een voucher van €550 te besteden bij Transavia Flights. Je bepaalt zelf naar welke bestemming je vliegt. Vlieg bijvoorbeeld de zon tegemoet op Ibiza, ga citytrippen in Barcelona of Valencia of combineer een zonvakantie en een citytrip in Dubai. Transavia geeft 10 reisvouchers weg, dus doe snel mee met de winactie en wie weet ben jij een van de gelukkigen!

Doe mee aan de winactie

Kortingsactie bij Transavia Holidays

En dat is nog niet alles, want Transavia Holidays heeft op dit moment ook nog een leuke kortingsactie ter ere van het 55-jarig jubileum. Tussen 16 november en 30 november 2021 ontvang je €55 korting op je boeking bij Transavia Holidays. Via Transavia Holidays boek je snel en eenvoudig een complete vakantie, inclusief vluchten en hotel. Eventueel kun je ook al een huurauto reserveren. Zo ga je onbezorgd genieten van een welverdiende vakantie!

Boek hier met korting

Inspiratie uit het Travel Magazine: