Bij prachtige, luxueuze resorts waar mensen kunnen overnachten in waterbungalows denk je normaal gesproken aan de Malediven. Echter hebben de Caribbean ook een troef achter de hand – waterbungalows waarbij je heerlijk weg kunt dromen! Kijk maar zelf – de foto’s zullen je sprakeloos achterlaten…

Een blik op een Caribisch strand maakt je gelijk vrolijk – witte stranden met fijn zand, palmbomen die genoeg schaduw bieden en een blauwe zee dat tot aan de horizon reikt. Het is moeilijk iets beters te vinden dan dit! Ik moet eerlijk toegeven dat ook ik mijn twijfels had dat iets kunstmatigs kan tippen aan de pure schoonheid van de natuur. Ik realiseerde echter dat het Caribische strand een klein beetje luxe mist. Sandals Resorts International, een familiebedrijf, is in dit gat gesprongen. Nu zijn er ongeveer 15 Sandals Resorts verspreid over 6 verschillende Caribische eilanden: Jamaica, St. Lucia, Antigua, Barbados, Grenada en de Bahamas. Binnenkort is het mogelijk om te overnachten in een waterbungalow in de Caribbean. Voorbij zijn de tijden dat je een lange reis naar de Malediven moest maken om in eentje te kunnen overnachten. Laat je inspireren door deze luxueuze resorts!

Luxueuze resorts op 6 verschillende eilanden

Met het kiezen van een locatie voor deze eersteklas resorts heeft men niet alleen naar de mooiste Caribische stranden gekeken, maar ook naar de baaien waar het rustig is en die uit de wind liggen. De zandstranden zijn van de beste kwaliteit en de zee kleurt verschillende soorten blauw. De service die wordt aangeboden is van top-kwaliteit: strandbars, ligbedden met parasols en een grote selectie aan (water)sporten. Hier kunnen gasten even al hun zorgen opzij zetten en volledig ontspannen. Het wordt lastig kiezen tussen de 6 Caribische eilanden, maar ook de regio’s waarin de waterbungalows liggen. Het voordeel dat een eiland met meerdere resorts in dezelfde stad heeft, is dat er een gratis shuttleservice is tussen de verschillende resorts. Gasten van het Sandals resort kunnen gebruikmaken van de faciliteiten elders in de stad.

De eerste waterbungalows in de Carribien

Wat maakt deze luxueuze resorts nou zo speciaal? Ik denk dat de foto’s genoeg zeggen, maar ik zal deze fantastische waterbungalows proberen te beschrijven. Voor een paar dagen word je in slaap gesust door de golven van de helderblauwe zee. Vanaf je veranda heb je een prachtig uitzicht over de zee. De glazen vloer in de slaapkamer geeft je een blik in de kleurrijke onderwaterwereld. Een vrijstaande badkuip draagt zeker bij aan een romantische tijd met je geliefde. Of je kunt samen relaxen in de jacuzzi en daarna afspoelen onder de buiten douche. De keuze is aan jou! Het beste hebben we voor het laatste bewaard. De bungalow beschikt ook over een privé infinity pool en aan het einde van de dag kruip je in het king-size bed, gemaakt van mahoniehout. Voor al je vragen en wensen kun je terecht bij je eigen butler. Woorden schieten me te kort…Je kunt beter naar de foto’s kijken! 😉

Zoals ik al eerder heb gezegd, hebben deze resorts als doel jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Elk resort heeft 16 verschillende restaurants en 12 barren. Hierdoor heb je een ruime keuze aan verschillende soorten cuisine en nog veel meer. Er is voldoende entertainment met live-shows en thema-avonden. Laat je verwennen in het wellness centrum met een van de eersteklas spa-behandeling. Ben je benieuwd naar wat er te doen is in de omgeving? Dan kun je altijd gaan duiken of meegaan met een excursie naar een van de naburige eilanden.

Wie wil nou niet overnachten in deze prachtige waterbungalows op de Caribbean? Misschien wordt dit de bestemming voor je huwelijksreis? Mij hoef je het niet twee keer te vragen – Ik zeg altijd ja!