Vakantiebeurs Reisdeals

Vakantiebeurs Reisdeals Wat is er te doen? Inspiratie uit het Travel Magazine

Speciale Vakantiebeurs Reisdeals

De Vakantiebeurs (16-19 januari 2019) heeft Holidayguru.nl gevraagd om speciale reisdeals te selecteren. Ook Holidayguru.nl is aanwezig tijdens de Vakantiebeurs, je kan ons vinden op stand 11.C047. Scoor hier je Vakantiebeurs ticket met korting en ontvang het reismagazine Voyago voor een jaar gratis thuis! Benieuwd naar de speciale reisdeals die ik heb geselecteerd? Neem dan hieronder een kijkje!

 

Stoerer_PNG1

 

Vakantiebeurs Reisdeals powered by Holidayguru

Flashdeal Marrakech
fdn2
fdn3

Wat is er te doen?

 

De 50e editie van de Vakantiebeurs

Er valt weer van alles te doen tijdens onze jubileumeditie. Een duikervaring met optimaal zicht in Nederland? Dat kan op de Vakantiebeurs! Maak een proefduik in de duiktank in hal 11 en waan je even in tropische wateren. En wat doe je met eten? Wordt het Grieks vandaag of gaan we voor de nasi goreng op het Wonderful Indonesia terras? Straks nog even een tussenstop op het Urban Terras voor een welverdiende kop koffie. En dan eind van de middag naar de Oostenrijkse Bierstube? Zien we je daar?

 

Eindeloos beleven: Activiteiten, shows, optredens, dans & zang
Je kunt op de Vakantiebeurs de hele dag door entertainment vinden. Van douanehondenshows tot tango workshops en een traditionele drakendans. Ook plaatsen we een festivaltent waar grote Nederlandse artiesten komen optreden! Wat dacht je van Italiaans straattheater op het Bella Italia terras of de karaoke bar op het Aziatische terras in hal 12. Genoeg te doen! Natuurlijk valt er ook wat te doen tijdens de Vakantiebeurs. Zo kan je de heerlijkste wereldse gerechten leren koken maar kan je ook een duikpak aandoen om het event vanuit het water te bekijken. Echte waaghalzen stappen in de 9D VR Pods om aan de rand van de mooiste bergen te gaan staan of door een jungle vol gorilla’s te lopen.

C6A1123

Eten & Drinken
Na al deze activiteiten krijg je uiteraard honger. Gelukkig is er genoeg keuze voor een goede lunch of een lekkere maaltijd. Je staat namelijk binnen een paar minuten lopen op het Aziatische terras maar mocht je liever een speciaal broodje Gyros eten dan is dit ook mogelijk. Keukens van elk werelddeel zijn vertegenwoordigd tijdens de Vakantiebeurs, smullen!

Inspiratie uit het Travel Magazine