Maak als een van de eersten deze bijzondere rondreis door Macedonië en Albanië! Deze twee prachtige landen zijn nog grotendeels onontdekt door toeristen en zijn de moeite dus zeer zeker waard! Verken dus nu de prachtige natuur- en cultuurschatten van deze twee landen! De verzorging tijdens deze unieke reis is op basis van halfpension, dus het hoeft je nergens aan te ontbreken!

Vanuit de luchthaven ben je al vrij snel in Ohrid, prachtig gelegen aan het gelijknamige meer, waar je een panoramische tour door de stad krijgt. Daarna gaat de reis naar Skopje, de prachtige hoofdstad van Macedonië. Na een drukke dag in deze prachtige stad volgt een relaxte dag waarop je per boot het Meer van Ohrid in al zijn schoonheid kunt bewonderen. Op dag 5 steek je de grens naar Albanië over en breng je een bezoek aan Durrës. Deze havenstad kent een lange geschiedenis die teruggaat tot de oude Grieken en Romeinen. De volgende dag reis je verder naar de hoofdstad van Albanië: Tirana. Voordat je weer teruggaat naar Ohrid maak je nog een stop in Pogradec en het dorpje Lin in Macedonië, waar je de heerlijk forel uit het meer van Ohrid kunt proeven! Tijdens de gehele reis wordt je vergezeld door een professionele, Engels sprekende gids.

Tijdens de reis is alle vervoer verzorgd: zowel de transfer van en naar het vliegveld als alle vervoer tijdens de rondreis zelf zijn inclusief. Je verblijft in verschillende 3-sterrenhotels in Ohrid (Macedonië) en Durrës (Albanië). Ontbijt en diner zijn inbegrepen. Beide hotels hebben een goede beoordeling op Zoover en TripAdvisor.

albanien_154266695

Een unieke rondreis zonder de begane paden te bewandelen? Boek dan nu deze deal naar Macedonië & Albanië, want de beschikbaarheid is beperkt!

Bekijk hier de deal Kijk hier voor meer leuke vakantiedeals

31-3macedonie-albanie

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

slogan Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

appstoreBadgegoogleBadge

guru

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)