themaweek duurzaam reizen

Themaweek Duurzaam Reizen

Duurzaam reizen: hoe doe je het?

Ben jij net zoals ik gek op reizen, maar wil je dit wel op een duurzame en bewuste manier doen? Ik ben op zoek gegaan naar manieren om duurzamer te reizen. Hoe vind je duurzame accommodaties en hoe kun je de CO2 uitstoot van je vliegreizen compenseren? In mijn Travel Magazine geef ik op deze vragen antwoord om jou zo op weg te helpen om stap voor stap bewuster te reizen. Voor wie duurzaam reizen direct in de praktijk wil brengen, deel ik deze week ook de beste duurzame reisdeals. Wat dacht je van een tripje naar Parijs met de Thalys, een weekendje met de Eurostar naar Londen of een staycation in een superhip én duurzaam verantwoord hotel in Amsterdam?

HG-Grafik_Stoerer_PNG-1

 

Tips & Tricks                                          De beste duurzame deals

 

Duurzaam reizen: tips & tricks

De beste sustainable deals

Van een weekendje shoppen in Parijs tot smullen van Belgische wafels en biertjes in Antwerpen of een paar dagen weg in eigen land; ik deel graag de leukste, duurzame deals met je. Waar ga jij naartoe?