Themaweek Mauritius

Laat je verrassen door Mauritius

Bijna nergens zijn de stranden zó wit en is het zeewater zo kraakhelder als op Mauritius. Op dit paradijselijke eiland in de Indische Oceaan vind je misschien wel de mooiste stranden ter wereld, maar ook waanzinnige duikplekken, een onderwater waterval, een smeltkroes aan culturen en culinaire specialiteiten om je vingers bij af te likken.

De komende week neem ik je mee langs de mooiste plekken van Mauritius. Maak kennis met de meest bijzondere bezienswaardigheden en stranden van Mauritius, droom weg bij de mooiste hotels en ontdek hoofdstad Port Louis. Benieuwd hoe je een reis naar Mauritius betaalbaar houdt? Ook de beste budgettips voor Mauritius komen voorbij. Reis jij mee naar Mauritius?

 

Themaweek Mauritius

 

Wat maakt Mauritius zo bijzonder?                                          De beste aanbiedingen

 

Wat maakt Mauritius zo bijzonder?

Wil je meer weten over de cultuur, de mooiste bezienswaardigheden en stranden van Mauritius? Neem dan een kijkje in mijn Travel Magazine waarin ik je meeneem op reis over dit beeldschone eiland en mijn beste tips en vakantiegeheimen voor Mauritius met je deel.

 

De beste Mauritius aanbiedingen

Denk je nu: ja, een vakantie naar Mauritius lijkt mij wel wat? Vind hieronder dan de beste deals voor een vakantie naar Mauritius. Ik heb de beste aanbiedingen – van goedkope vliegtickets tot complete vakanties – voor jou geselecteerd. Maak deze reisdroom waar! 139609