Themaweek Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Wintersport in een van de mooiste skigebieden van Oostenrijk

Kilometerslange pistes, uitdagende off-piste afdalingen, de gezelligste après ski hutten en avontuurlijke activiteiten zoals paragliden boven de Alpen, welkom in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. De komende week neem ik je mee op wintersport vakantie en vertel ik je alles over dit populaire, Oostenrijkse skigebied. Van de beste afdalingen voor beginnende en ervaren skiërs en snowboarders tot waar en wanneer de leukste feestjes en evenementen zijn; jij bent straks helemaal klaar voor een onvergetelijk weekje wintersport in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

HG-Grafik_Stoerer_PNG_3

 

Inspiratie                                          De beste aanbiedingen

 

Waarom Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn?

Wat zijn de mooiste pistes om te skiën en te snowboarden, bij welke après ski bar kun je het beste met de voetjes van de vloer en wat zijn de beste plekken om te freeriden? Je leest alles over Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn in mijn Travel Magazine!

De beste aanbiedingen

Denk je nu: ja, een wintersport vakantie Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn lijkt mij wel wat? Vind hieronder dan de beste deals voor een wintersport vakantie!