Save the date voor het leukste feestje in de Alpen. De White Pearl Mountain Days zetten in maart twee weken lang Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn op z’n kop. Van dansen op de beats van internationale dj’s tot yoga in de sneeuw, dit kun je allemaal verwachten!

Wat maakt een wintersportvakantie, naast een goed pak sneeuw, uitdagende afdalingen en een gezellige après ski, nóg leuker? Een tof evenement! Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn sluit het skiseizoen af met twee evenementen die je niet wilt missen. Combineer een skivakantie in de Oostenrijkse Alpen met springen op de beats van bekende DJ’s, lekker eten en yoga tussen de bergen tijdens de White Pearl Mountain Days of zie de beste freeriders ter wereld tijdens de Freeride World Tour in Fieberbrunn.

White Pearl Mountain Days | Freeride World Tour
Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn |Boek jouw wintersport vakantie

White-Pearl-Mountain-Days
Foto: © saalbach.com

White Pearl Mountain Days

Bij muziekfestivals denk je vaak aan warme, zonnige dagen, bezwete lijfen die tegen elkaar aan dansen, koude biertjes en met een kater wakker worden in een tentje op een veld. Wist je dat je in Oostenrijk ook tussen de bergen en de sneeuw geniet van goede muziek, lekkere drankjes en heel veel gezelligheid? Ga in maart op wintersportvakantie naar Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn en pak het gratis festival White Pearl Mountain Days mee.

White Pearl Mountain Days duurt twee weken lang en kent een propvol programma. Muziek staat hierbij centraal en DJ’s uit binnen-en buitenland spelen tussen de bergtoppen van de Alpen de lekkerste deuntjes voor je. Sets van bekende dj’s worden afgewisseld met live muziek. Benieuwd naar de line-up? Bekijk het volledige programma hier.

Yoga in de sneeuw

De lekkere muziek is nog maar het begin, want de White Pearl Mountain Days combineren het beste van een muziekfestival met dat van een lifestyle evenement en een culinair festival. Volg bijvoorbeeld een lesje yoga, zumba of jumping in de sneeuw. Van een uurtje springen op zo’n trampoline krijg je wel trek toch? Veel skihutten, restaurants en hotels in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn bieden deze twee weken speciale menu’s en culinaire hoogstandjes aan.

Freeride World Tour Fieberbrunn

Nog zo’n leuk evenement dat dit jaar op de kalender staat van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn: de Freeride World Tour in Fieberbrunn. Ken je freeriden al? Dit is een van de meest extreme vormen van wintersport waarbij je off piste zelf een mooie afdaling zoekt. Dit Oostenrijkse skigebied is een van de beste plekken om deze uitdagende sport te beoefenen. Daarnaast vindt hier ieder jaar de Freeride World Tour plaats: een freeride evenement op het hoogste niveau.

Zoek een mooi plekje op in het Contest Village op de 1645 meter hoge Lärchfilzkogel. Hier staat een groot scherm waarop je samen met andere fanatieke toeschouwers ziet hoe de professionele freeriders een uitdagende afdaling overwinnen. De 620 meter lange afdaling begint op 2118 meter hoogte.

Meer over Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Naast deze toffe evenementen biedt Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn ook de rest van het wintersportseizoen veel plezier in de sneeuw. Met meer dan 270 kilometer aan pistes kun je hier uren- en dagenlang over nieuwe afdalingen skiën en snowboarden. Of probeer andere leuke winterse activiteiten zoals paragliden boven de Alpen, rodelen, langlaufen of tuben. En wat dacht je van de Flying Fox XXl, een van de langste en snelste kabelbanen ter wereld? Met een snelheid tot wel 130 kilometer per uur vlieg je over de bergen. Als dat nog niet genoeg adrenaline door je aderen pompt, kun je in dit skigebied ook nog eens heel goed freeriden.

Boek jouw wintersportvakantie naar Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Zin gekregen om op de skis of je snowboard van de pistes van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn te vliegen en deze toffe evenementen bij te wonen? Vind hieronder de beste deals voor wintersportvakanties in Oostenrijk!

Meer over vakanties in Oostenrijk: