Waar is dat feestje?! Bij de après ski in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn! Overdag zoef je over eindeloze pistes, maar ’s avonds is het tijd voor gezelligheid, mooie feestjes en héél veel bier in de leukste après ski-tenten.

De frisse buitenlucht, het zonnetje op je bol en, het belangrijkste van alles, met een biertje in de hand de mooiste feestjes bouwen; maak je klaar voor de après ski in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn! Na een lange dag razen over kilometerslange pistes is het tijd om de gezelligheid op te zoeken in de de vele cafés, schirmbarretjes en discotheken. Maar waar vind je nou de leukste après ski hut om het állerbeste feestje te vieren? In dit artikel vertel ik je alles wat je wilt weten over après ski in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

 

Après ski Saalbach | Après ski Hinterglemm | Après ski LeogangAprès ski Fieberbrunn

 

S_Piste-®MirjaGeh_349
© Saalbach.com / Mirja Geh

Après ski Saalbach

Niet alleen de schitterende pistes maken van Saalbach zo’n populaire skibestemming onder Nederlanders. Het skidorp is ook een topbestemming voor alle liefhebbers van après ski! Na een dagje zoeven door de sneeuw is het tijd om een feestje te bouwen in de leukste barretjes en feesttenten. Of je liever meezingt met de traditionele schlagers of je moves laat zien op dikke dance-hits, in Saalbach vind je het allemaal! Hos mee tijdens de live-optredens en thema-avonden in een van de oudste après ski bars van Saalbach, waar ze na 40 jaar aan après ski nog láng niet zijn uitgefeest. Of gooi jouw après ski avontuur over een heel andere boeg en dreun mee met keiharde drumsolo’s en gierende gitaren van Scandinavische rockbands – lekker een avondje stampen!

 

Apres ski Saalbach
© Saalbach.com / Sandra Birklbauer

Après ski Hinterglemm

De grootste partyanimals vind je bij de après ski in Hinterglemm! Met een tal aan feestcafés en discotheken staat Hinterglemm bekend als een van de beste plekken in Oostenrijk om een goed après ski feestje te vieren. Het skidorp kent een aantal legendarische après skihutten en discotheken die zeker een bezoekje waard zijn tijdens je wintersport vakantie. Bij de meeste bars kun je al vanaf drie uur ’s middags aanschuiven om met een koud biertje de après ski in te luiden. Maar pas op dat je niet te hard van stapel loopt, want in Hinterglemm gaat het feest gaat door tot diep in de nacht! Het leuke aan de après ski hier in Hinterglemm, is dat veel bars en skihutten niet ver van elkaar vandaan liggen. Zo hop jij van het ene leuke feest zo naar de volgende. Wissel Oostenrijkse schlager af met 80’s en 90’s klassiekers, ga van Nederlandse meezingers naar een coole pub met de laatste dance tracks en, speciaal voor de dames, bezoek een optreden van de ‘Magic Mike’ van de Oostenrijkse Alpen! Pfff… heb jij het ook zo warm?

 

apres ski saalbach
© Saalbach.com / Mirja Geh

Après ski Leogang

Leogang is meer een skidorp voor de sportliefhebber die van de mooie pistes wilt genieten, dan voor de wilde feestbeesten. Maar ook op deze wat rustigere bestemming is er natuurlijk een gezellige après ski te vinden. In het centrum van het dorp vind je gezellige barretjes die zich uitstekend lenen voor een afzakkertje na een dag op de latten, maar hossende en feestende mensen vind je hier niet in grote getale. Gurutip: Leogang beschikt over een bierbrouwerij op de piste… need I say more? 

 

apres ski saalbach
© Saalbach.com / Sandra Birklbauer

Après ski Fieberbrunn

Après ski in Fieberbrunn gaat er minder hard aan toe dan in Saalbach of Hinterglemm, maar reken maar dat ze hier weten hoe je een feestje bouwt! Hier dans je niet op de laatste Nederlandse feestknallers, maar ga je los op de échte Oostenrijke après ski muziek. Geniet op het zonnige terras van Oostenrijkse specialiteiten, koude biertjes en talloze shotjes onder het genot van livemuziek en lekkere beats. Of proef bij de grote bar in de stube een van de vele lokale biertjes en hos en feest mee op de échte schlager muziek! Ben je niet zo’n feestbeest, maar wil je toch lekker een drankje doen na een dag op de piste? Zoek dan de gezelligheid op in een van de paraplubars, waar je in een gemoedelijke setting kunt proosten op een mooie skivakantie.

 

apres ski skicircus
© Saalbach.com / Sandra Birklbauer

 

Meer uit het Travel Magazine: