Word wakker met uitzicht op een spectaculair vulkaanlandschap in dit panorama-huisje in Frankrijk! Voor maar 1 euro overnacht je in deze bijzondere Airbnb en krijg je ook nog eens een diner van een sterrenchef en een ballonvaart cadeau.

Slaap onder de sterren en tussen maar liefst 80 vulkanen in Frankrijk in deze bijzondere Airbnb. Dit huisje met volcano view in de regio Auvergne-Rhône-Alpes is eenmalig te boeken voor maar 1 euro. Ja, dat lees je goed! Voor een euro boek je dit once in a lifetime avontuur, inclusief ook nog heel veel leuke extra’s zoals een diner van een sterrenchef en een ballonvaart!

Deze Airbnb – een LumiPod – biedt vanuit de slaapkamer een panoramisch uitzicht over het vulkaanlandschap. De ramen kunnen zelfs helemaal open waardoor je buiten slaapt. De volgende ochtend strek je de benen bij een privé yoga lesje en ga je hiken tussen de vulkanen door. Host Kilian Jornet, een atleet uit Noorwegen die gek is op outdoor avonturen, heeft al wat mooie routes voor je uitgezocht. Om de reis helemaal onvergetelijk te maken, is ook een ballonvaart inbegrepen.

Hoe boek je dit huisje?

Denk je nu: dit wil ik! Zorg dan dat je op 19 juli om 9.00 uur klaar zit om te boeken. Dan openen de boekingen op Airbnb op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Je moet dus wel een beetje geluk hebben om deze topdeal op de kop te tikken. De overnachting vindt plaats op 18 september 2021.

Boek hier

Meer uit het Travel Magazine: