Kijk samen hoe de zon achter de horizon verdwijnt vanuit deze spectaculaire Sky Dome op Santorini, op het hoogste punt van het Griekse eiland. Wauw!

Santorini staat bekend om haar magische zonsondergang en die kun jij nu op een wel heel bijzondere manier bewonderen – vanuit een Sky Dome! Deze transparante koepel staat op het hoogste punt van Santorini, op ruim 600 meter boven zeeniveau. Vanuit de dome kijk je uit over het Griekse eiland en val je in slaap onder de sterren. Romantiek ten top!

 

Sky Dome Santorini

 

De Sky Dome is een pop-up accommodatie die onderdeel uitmaakt van Santorini Sky, een kleinschalig resort dat bestaat uit acht luxe villa’s met eigen bubbelbad en/of infinity pool. De Sky Dome is voorzien van LED-lampen die je via je mobiele telefoon van kleur kunt laten veranderen. Om je vakantie op Santorini extra onvergetelijk te maken, reserveer je een wijnproeverij of diner van Agaze, een van de beste restaurants van het eiland.

 

Sky Dome Santorini

 

Slaap je liever in een ander hotel, maar wil je wel de zonsondergang bekijken vanuit de Sky Dome? Dat kan! Het hotel biedt ook Sunset Wine & Dine arrangementen aan. De Sky Dome is dan voor een paar uur van jou en je krijgt lekkere wijntjes en een diner erbij. Gurutip: ben je benieuwd naar de andere villa’s van dit resort? Ze zijn via Airbnb te boeken en verrassend betaalbaar.

Naar de accommodatie

Headerfoto: gabrielgoldberg.com

Meer uit het Travel Magazine: