Na een dagje surfen, zonnen of uitwaaien aan het strand is het heerlijk thuiskomen in een Bed & Breakfast aan zee. Dit zijn de leukste en meest gastvrije adresjes aan de Nederlandse kust!

Vier vakantie aan de Nederlandse kust en breng een weekendje weg door in een Bed and Breakfast aan zee. De gastvrije eigenaren van deze B&B’s wijzen je de weg naar de mooiste stranden van Nederland, geven je insider tips voor de leukste hotspots en schotelen je ‘s ochtends natuurlijk een heerlijk ontbijtje voor. In deze Bed & Breakfast’s aan zee voel je je direct thuis!

MEER B&B, Ouddorp | Wellness B&B aan zee | Boutique B&B De Vluchtweg, Terschelling

MEER B&B, Ouddorp

In MEER B&B in Ouddorp in Zuid-Holland ben je van harte welkom voor een weekendje weg aan zee. Deze hippe bed & breakfast bestaat uit twee tiny houses onder een dak: de Popcorn en de Green room. Beide kamers zijn lekker speels en kleurrijk ingericht en hebben een groot bed voor het hele gezin. De kilometerslange stranden van Ouddorp liggen om de hoek met veel leuke beach bars, (wijn)bars en restaurantjes. Ook leuk: zeehondjes spotten bij A Seal!

Bekijk hier

Wellness B&B aan zee – vlakbij de Keukenhof

Deze wellness B&B ligt vlakbij de tulpen van de Keukenhof en ook niet ver van de Nederlandse kust. Deze Bed & Breakfast heeft verschillende themakamers waaronder een Beach Room. Hier ben je echt even op vakantie in eigen land! Als gast maak je ook gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten van de B&B. Warm lekker op in de sauna of de hottub!

Bekijk hier

Boutique B&B De Vluchtweg, Terschelling

Boutique B&B De Vluchtweg ligt op het midden van Terschelling en is een fantastische plek om even aan de sleur van alledag te ontvluchten. Deze kleinschalige accommodatie heeft zes kamers die stuk voor stuk uniek zijn. Sommige kamers hebben leuke extra’s zoals een eigen balkon, terras of een luxe bad.

Bekijk hier

Meer uit het Travel Magazine: