Combineer een weekendje avontuur met een flinke dosis wellness en ontspanning in een boomhut met hottub. Ontdek deze te gekke slaapplekken in Nederland en België.

Bubbelen onder de sterren en tussen de takken in je eigen boomhut met hottub; maak kennis met een van de meest bijzondere overnachtingen! Deze boomhutten tillen een weekendje weg letterlijk tot een hoger niveau met een bubbelbad of hottub tussen de bomen.

Boomhut met hottub in Nederland

In Nederland kun je op een paar plekken slapen in een boomhut met hottub. Vooral in Drenthe vind je veel boomhut overnachtingen en kun je het kind weer in je naar boven halen. Boek snel een nachtje weg in een van deze super de luxe boomhutten.

De winnaar van Boomhut XXL in Drenthe

Het is niet voor niets dat de boomhut op vakantiepark De Reeënwissel meestal volgeboekt is. De 14 meter lange touwbrug brengt je naar de winnende boomhut van het programma Boomhut XXL. In het huisje zijn allerlei moderne foefjes verwerkt en in de badkamer kom je helemaal tot rust in de whirlpool. Laat je verrassen en breng een nachtje door in deze bijzondere boomhut met bubbelbad!

Boek hier

Boomhut met hottub nabij Utrecht

Deze accommodatie bestaat uit twee boomhutten, beiden uitgerust met een tweepersoonsbed. Vlakbij de boomhutten staat een hottub waar je tijdens je verblijf gebruik van kunt maken. Deze leuke boomhuisjes liggen midden in de natuur, maar ook niet ver van Utrecht en Amsterdam. Beide steden zijn vanuit deze Airbnb in ongeveer een half uur te bereiken.

Boek hier

Boomhut met hottub in België

Bij onze zuiderburen kun je ook klimmen en klauteren naar een boomhuisje en overnachten tussen de boomtoppen. Dit zijn mijn favoriete boomhutten met hottub in België!

Boomhut met hottub in de Ardennen

Deze boomhut met bubbelbad in de Ardennen is een van mijn favoriete accommodaties voor een weekendje weg. In deze Airbnb in de Belgische Ardennen slaap je zes meter boven de grond en relax je na een dag wandelen of fietsen door de bossen in de outdoor spa. Bubbelen onder de sterrenhemel met een geweldig uitzicht op de natuur van de Ardennen!

Boek hier

Romantisch boomhut in België

Voor een romantische vakantie samen met je lover moet je bij dit natuurhuisje in België zijn. In deze boomhut begin je de dag relaxed met een ontbijtje op het terras voordat je een van de wandel- of fietstroutes in de omgeving verkent. Daarna heb je een avondje relaxen met een glaasje wijn in hottub dik verdiend!

Boek hier

 

Heb jij wel eens in een boomhut met hottub overnacht? Vertel me in de comments hoe het was! Voor wie toch liever met z’n voeten op de grond blijft staan heb ik hier de leukste huisjes met hottub op een rij gezet.

Headerfoto: bron

Meer uit het Travel Magazine: