Dit is een geweldige kans voor alle creatieve avonturiers! Werk als videograaf tijdens een tocht naar het Mount Everest Base Camp.

Ben jij avontuurlijk ingesteld, kun jij goed met een camera uit te voeten en lijkt het je wel wat om de hoogste berg ter wereld te beklimmen? Dan heb ik een echte droombaan voor je gevonden! Meld je aan als videograaf bij GoKo Travels en maak kans op een gratis 17-daagse trektocht naar het Mount Everest Base Camp.

Gratis naar de Mount Everest

Reisorganisatie GoKo Travels is op zoek naar een avontuurlijke reiziger die hun 17-daagse trektocht naar de Mount Everest wil vastleggen in mooie video content. Hiervoor hoef je geen professionele videograaf te zijn, als je maar wat basiskennis hebt van filmen en monteren. De reisorganisatie zoekt iemand met een passie voor reizen en storytelling die niet bang is voor een flinke dosis avontuur.

Mount Everest Nepal

Iets voor jou? Je kunt nog tot 3 maart 2021 solliciteren op deze te gekke functie bij GoKo Travels. De gelukkige winnaar mag gratis deelnemen aan een 17-daagse tour naar het Mount Everest Base Camp en krijgt een kleine vergoeding voor zijn of haar werk. De reis vindt plaats zodra alle corona maatregelen opgeheven zijn en het veilig is om naar Nepal te reizen. Goed om te weten: je betaalt zelf de retourvluchten naar Nepal.

Meer uit het Travel Magazine: