Iedere dag wakker worden in een tropisch paradijs, waar de zon altijd schijnt en je vanuit je bed zó strand op loopt of een duik neemt in de kristalheldere zee; wie droomt er niet van? Dit is je kans! 

Een tropisch eiland met witte bountystranden omringd door een felblauwe zee, helemaal voor jezelf? Je leest het goed, want je kunt nu een eiland kopen op de Malediven. Dat is toch de ultieme droom!

Funadhoo Malediven
Foto: privateislandsonline.com

De eilandengroep in de Indische Oceaan bestaat uit duizenden idyllische eilandjes en ja, er staat er dus een te koop! Funadhoo is een waar paradijsje in het noordelijke Raa Atol en ligt op ongeveer 110 kilometer van hoofdstad Male. Op het eiland ligt het Ifuru Resort, dat bij de koop van het eiland inbegrepen zit. Het super-de-luxe resort bestaat uit maar liefst 150 villa’s pal aan het witte strand. Het resort omvat onder meer een bar en restaurant, een groot zwembad, een discotheek en een duikschool. Aan de andere kant van het eiland ligt een vliegveld, zodat jij en je gasten makkelijk het eiland kunnen bereiken.

Funadhoo Malediven
Foto: privateislandsonline.com

Zie jij het wel zitten om  een privé eiland in de Malediven te hebben? Dit tropische paradijs staat te koop voor maar liefst 65 miljoen dollar; dat is ongeveer 59 miljoen euro. Dus heb je nog wat centen over, wat houdt je tegen?! 😉

Vind je droomvakantie

Nog niet genoeg gespaard voor je eigen eiland? Misschien wel voor je volgende droomvakantie:

 

Meer uit het Travel Magazine: