Sommigen houden van simpel, maar comfortabel. Anderen geven de voorkeur aan elegantie en luxe. Maar er is altijd een type reiziger die opzoek is naar iets unieks en niet-alledaags. Als jij jezelf herkent in die laatste categorie en je bent net een vakantie naar Frankrijk aan het plannen, dan moet je zeker een tussenstop maken bij Attrap’Rêves, dichtbij Marseille. Deze accommodatie heeft iets heel bijzonders….wil je weten wat dat is? Dan moet je vooral verder lezen!

Het Bubbel Hotel in Zuid-Frankrijk

 

Magische momenten

Slapen in de natuur hoeft niet altijd te betekenen dat je een tent moet opzetten. Attrap Rêves ook wel bekend als Bubble Hotel, heeft hier iets op gevonden, wat een enorm succes is geworden. Steeds meer reizigers raden deze unieke accommodatie in het zuiden van Frankrijk aan. Niemand stoort zich aan het feit dat je niet zoveel privacy hebt in de doorzichtige bellen. De bedden liggen heerlijk, de adembenemende natuur is fanatisch en brengt een soort van intimiteit met zich mee. Hier heb je het geluk dat je kunt genieten van een heldere sterrenhemel, wat een zekere magie met zich meebrengt.

A night in a bubble ? #attrapreves #bubblehotel #bulle #nature #stars #amazingnight #designhotel #beautifuldestination #design #lookslikefilm

Ein von Ilaria Benatti Filippi (@ilaria_filippi) gepostetes Foto am


Zeer speciale slaap-ervaring

Milieuvriendelijk, idyllisch en uniek – dat vat in het kort samen hoe het is om te slapen in het Bubble Hotel. Bezoekers kunnen kiezen uit 5 verschillende plekken in Frankrijk waar ze kunnen genieten van deze unieke ervaring. Echter liggen alle resorts in het zuiden – Allauch, Saint-Maime, La Bouilladisse, Montagnac-Montpezat and Puget-Ville. Heb je geen zin om de prachtige natuur te ontdekken, dan kun je jezelf verwennen met een wellness-behandeling of klim in het bubbelbad. Dit is het leven! Afhankelijk van het geboekte pakket, betaal je tussen de €109-€499 voor een verblijf. Vive la France! Ik moet toegeven – die Fransen weten wel hoe ze een vakantie nog betere kunnen maken!

 

Vind je niet dat dit er heerlijk knus uitziet!? Wie wil hier nou niet slapen? Een van de Bubble Hotels ligt op ongeveer een half uur rijden ten oosten van Marseille. Als dit je niet heeft overgehaald om op vakantie te gaan naar Frankrijk, dan weet ik het ook niet!

Meer over Frankrijk in het Travel Magazine: