Telefoon op stil, weg van de massa en even geen zorgen over morgen. Wil jij soms ook zo graag je spullen pakken en vertrekken naar een hutje op de hei? Dit zijn de leukste slaapplekken voor een momentje voor jezelf.

Een hutje, hutje, hutje op de hei… is de perfecte plek om eens goed te ontstressen. Ben jij wel toe aan een break in de natuur, ver weg van de dagelijkse sleur en zonder afleiding van je scherm? Pak je weekendtas en start jouw social detox in een hutje op de hei. Hieronder zetten we de leukste afgelegen huisjes in Nederland op een rij.

10x Slapen in een hutje op de hei

Zwevende Hemel Veluwe | Villa Heemskerk | Vakantiehuis Heidehof Texel

Zwevende Hemel Veluwe

In dit hutje op de Veluwe slaap je op een van de mooiste plekken van Nederland. Je vindt hier geen tv of internet, maar dat is ook zéker niet nodig met dit uitzicht. Vanaf de bank geniet je namelijk van een panoramisch uitzicht op de Veluwse bossen! Daarnaast beschikt deze tiny house ook nog eens over een outdoor hottub voor een avondje bubbelen onder de sterren.

Bekijk hier

Villa Heemskerk

Dat je voor een weekendje weg in de natuur niets aan luxe hoeft in te leveren, bewijst deze moderne villa in Heemskerk maar al te goed. Dit stijlvolle vakantiehuis is voorzien van een sauna en zwembad en ligt midden in een natuurreservaat op vijf minuten van het strand van Wijk aan Zee. Zo geniet je vanuit je hutje op de hei ook nog eens van een luie strandvakantie.

Bekijk hier

 

Vakantiehuis Heidehof Texel

Zoek je een leuk optrekje op een van de mooiste plekjes van Texel? Deze rustig gelegen vakantievilla ligt midden in de natuur, vlakbij het gezellige Den Hoorn. Het huis is geschikt voor zes personen en biedt een mooi uitzicht op de weilanden en de duinen. Kruip ’s avonds weg bij de vuurplaats en tuur in alle rust naar de duizenden sterren die de hemel verlichten. Wat een heerlijk vakantiegevoel.

Bekijk hier

 

Meer uit het Travel Magazine: