Een baantje trekken met uitzicht op de landingsbaan een een Mile High Spritz drinken naast opstijgende en landende vliegtuigen? Het kan bij dit splinternieuwe hotel op JFK Airport – met infinity pool!

Volgende maand opent een nieuw hotel in New York en écht, hier móet elke reisliefhebber een keer overnachten. Het TWA Hotel vind je namenlijk bij JFK Airport en heeft een waanzinnige infinity pool die uitkijkt over de landingsbaan. Trek een baantje met de opstijgende en landende vliegtuigen achter je of sip van een cocktail aan de pool bar terwijl je uitkijkt op het vliegveld van New York.

Het hotel – en dus ook de infinity pool – opent op 15 mei 2019 haar deuren. Ga je binnenkort naar New York en zoek je nog een tof hotel voor een nachtje? Dit is het! Vier je aankomst in New York met een cocktail aan de infinity pool of sluit je stedentrip New York in stijl af met een overnachting in dit hotel voordat je weer op het vliegveld naar huis stapt.

TWA Hotel New York

Het TWA Hotel bestaat uit 512 kamers en hoewel je direct naast de landingsbaan slaapt, hoef je niet bang te zijn voor geluidsoverlast. Alle kamers zijn voorzien van geluidsdichte wanden en ramen zodat je als een prins of prinses slaapt op de zachte bedden. Voor de allerbeste ervaring boek je een hotel met uitzicht op de landingsbaan. Elke kamer is stijlvol en modern ingericht en van allemaal fijne luxe extraatjes voorzien zoals je eigen mini-cocktailbar.

Maar de échte reden dat je in dit hotel wilt slapen is natuurlijk niet de mini-bar, maar de infinity pool. Het bijna 20 meter lange zwembad kijkt uit over een van de drukste landingsbanen van JFK Airport en is 365 dagen per jaar geopend. In de zomer biedt het zwembad de nodige verkoeling van de New Yorkse hitte en in de wintermaanden verandert het zwembad in een verwarmde ‘pool-cuzzi’. Ook als je niet in dit hotel slaapt, kun je met een dagpas een duik nemen in de infinity pool en een Mile High Spritz drinken bij de pool bar. Wel even reserveren van tevoren!

Boek jouw stedentrip New York via Holidayguru

Kun jij na het zien van deze foto’s ook niet wachten om op vakantie te gaan naar New York? Boek dan snel via Holidayguru een goedkope stedentrip of vlucht naar New York en voor je het weet loop je door de straten van Manhattan en Brooklyn!

Meer uit het Travel Magazine: