Ben jij helemaal obsessed met de Disney-film Hocus Pocus én Halloween? Dan is dit je kans om te overnachten in het Sanderson sisters’ huis! Wees snel, want de inschrijvingen openen op 12 oktober!

Spooky lovers, opgelet! Kijk jij regelmatig de film Hocus Pocus rond Halloween? Deze film over drie heksenzusjes was zo’n groot succes dat Disney+ eind september Hocus Pocus 2 uitbracht. Op Airbnb kun je het volledig nagebouwde huis van de zussen huren voor jouw griezel-overnachting! Want ja, Halloween-seizoen is alweer in volle gang. Breng snel al jouw griezel-besties op de hoogte voor een overnachting om nooit meer te vergeten!

Het huisje ligt in de afgelegen bossen van Salem, Massachussetts. Salem is de pérfecte plek om Halloween te vieren. In dit dorpje hebben namelijk de ‘Salem witch trials’ plaatsgevonden waar zo’n 30 mensen vermoord zijn. In 1692 werden er tweehonderd mensen beschuldigd van hekserij in Salem. Onder die tweehonderd ook drie zussen. Eén van de zussen wist te ontsnappen, terwijl de andere zussen werden opgehangen. Creepy, toch? De film Hocus Pocus is hier gedeeltelijk op gebaseerd, vandaar de drie zussen die de hoofdrol in de film vertolken.

Wil jij overnachten in het Hocus Pocus-huis?

Op 12 oktober 2022 om 19:00 openen de reserveringen via Airbnb voor dit spooky huis. Zoals je je wel kunt voorstellen, moet je snel zijn om jouw reservering te bemachtigen, want er zijn meer kapers op de kust! Als je jouw reservering vast hebt staan, zal jij op 20 oktober een unieke overnachting hebben in dit té gekke huis. Het vervoer naar Salem moet je wel zelf regelen, maar gelukkig kun je hier gemakkelijk een retourtje naar de VS boeken. Dus stap op je bezemstok en vlieg naar witch town Salem!

Bekijk de Airbnb hier

Meer uit het Travel Magazine: